Ποια είναι η καλύτερη για το δέρμα πόλη στην Αμερική;

Και όμως υπάρχει και για αυτό λίστα.

Μήπως έχετε σκεφτεί να μετακομίσετε στην Αμερική; Πριν το κάνετε καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω λίστα που κυκλοφόρησε με τις πόλεις που το περιβάλλον τους είναι περισσότερο ευεργετικό για το δέρμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγο, λοιπόν, πριν αρχίσει το φθινόπωρο, ενώ οι ζεστοί άνεμοι κοπάζουν και το δέρμα χρειάζεται άμεσα ενυδάτωση και ξεκούραση από τον ήλιο, τον ιδρώτα και το αλάτι έγινε μια έρευνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου 55 πόλεις ταξινομήθηκαν με κριτήρια τα ποσοστά καρκίνου του δέρματος, τους κατά κεφαλήν δερματολόγους και τα κλιματικά δεδομένα.

Το αποτέλεσμα είναι μια λίστα με τις πόλεις που είναι καλύτερες και χειρότερες για το δέρμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Νικητής ανακηρύχτηκε η πόλη Portland του Oregon και την ακολουθούν οι San Francisco, Seattle, Baltimore, Chicago, Honolulu, Boston, New York City και Milwaukee με τη δεκάδα να κλείνει η πόλη Austin.

Αν, λοιπόν, μεταναστεύετε στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού, οι παραπάνω πόλεις ενδείκνυνται για δέρμα λαμπερό και υγιές.

Διαβάστε επίσης:

Σε ποια πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαγορευτούν τα χαμηλόμεσα παντελόνια;

Ποια είναι η πιο «μοδάτη» πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών;

Πόσα ξόδεψαν οι Αμερικανοί σε πλαστικές επεμβάσεις το 2011;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ