Ποιες είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο;

Κυκλοφόρησε η λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Αν νομίζατε πως η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο είναι επιχειρηματίας, πριγκίπισσα, βασίλισσα, ζάμπλουτη κληρονόμος, τραγουδίστρια ή έστω η σύζυγος του πλανητάρχη αυταπατάστε. Σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφόρησε το Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη στην κορυφή βρίσκεται η Γερμανίδα πολιτικός, που εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε αρκετά καλά, Angela Merkel.

Πίσω της ακριβώς στη δεύτερη θέση βρίσκεται η «πρόεδρος των απατημένων συζύγων» Hillary Clinton, ενώ η γυναικών του πλανητάρχη Michelle Obama βρίσκεται στην έβδομη θέση. Στην όγδοη φιγουράρει το όνομα της διευθύντριας του ΔΝΤ Christine Lagarde, ενώ στην ενδέκατη αυτό της Oprah Winfrey. Στο νούμερο 14 της λίστας βρίσκεται η διάσημη Lady Gaga ενώ στο 26 το όνομα της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ.

Τέλος, η πρώτη γυναίκα με δύναμη από το χώρο της μόδας είναι η Diane Von Furstenberg στο νούμερο 33 της λίστας μια θέση κάτω από την Beyonce Knowles, ενώ η Anna Wintour της αμερικανικής Vogue βρίσκεται στο 51 μετά τις Jennifer Lopez, Shakira και Ellen DeGeneres.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο πιο πλούσιος άνδρας στην Ευρώπη;

Ποια εταιρία καλλυντικών είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2011;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ