Ποια  Ουαλή ηθοποιός τιμήθηκε με το αξίωμα της διοικητού στο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο;

Ο πρίγκηπας Κάρολος αποφάσισε να της απονείμει το τιμητικό αξίωμα για την προσφορά της στην τέχνη και την φιλανθρωπία.

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησε η Catherine Zeta Jones, η οποία βρέθηκε στο Buckingham Palace προκειμένου να βραβευτεί από τον πρίγκηπα Κάρολο αυτοπροσώπως.

Η δημοφιλής ηθοποιός τιμήθηκε για την προσφορά της στην τέχνη αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο με το τιμητικό αξίωμα της διοικητού στο Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE).

Συνοδεύομενη από το σύζυγό της Μichael Douglas και τα παιδιά τους Dylan και Carys, η Jones πραγματοποίησε μια από τις πιο κομψές και σικάτες εμφανίσεις της, διαλέγοντας να φορέσει ένα ταγιέρ στο χρώμα του πάγου και ασορτί καπέλο. Με εμφανή βελτίωση στην υγεία του, ο Michael Douglas απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Αντίθετα, η Catherine Zeta Jones έδειξε αισιοδοξία, λέγοντας, «βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου δρόμου και όλα πηγαίνουν πολύ καλά πλέον. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα».

Εμείς να της πούμε συγχαρητήρια και να της ευχηθούμε καλή ανάρρωση!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ