Ποια diva θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl XLVII;

Μετά τη Madonna ποια έχει σειρά;

Το Super Bowl δεν είναι μία τυχαία ημέρα για τους Αμερικανούς. Είναι το επίσημο, ετήσιο παιχνίδι πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου με εκατομμύρια τηλεθεατές να το παρακολουθούν. Είναι ανεπίσημη αργία, ενώ σύμφωνα με τις στατιστικές είναι η δεύτερη ημέρα μεγαλύτερης κατανάλωσης φαγητού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο ημίχρονο, λοιπόν, αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου κάθε χρόνο μεγάλες περσόνες της μουσικής αναλαμβάνουν να δώσουν ένα μικρό δεκαπεντάλεπτο περίπου show, το οποίο εκτοξεύει την τηλεθέαση. Μάλιστα η περσινή παράσταση της Madonna έσπασε όλα τα ρεκόρ με 114 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το συγκεκριμένο τέταρτο (3 εκατομμύρια περισσότεροι από ότι το κανονικό παιχνίδι).

beyonce_uper_bowl

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2013 στο ημίχρονο του Super Bowl (Super Bowl XLVII Halftime) ανακοινώθηκε πως θα τραγουδήσει η Beyoncé, με τις φήμες να θέλουν μια επανένωση των Destiny's Child (όπως έκαναν οι Spice Girls στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και συμμετοχή του άνδρα της Jay-Z. Μπορεί ακόμη να μην ξέρουμε με σιγουριά με ποιους θα συνεργαστεί, αλλά ήρθε η ώρα οι φήμες περί εγκυμοσύνης να σταματήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Όλες οι εμφανίσεις της Madonna στο Super Bowl

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ