Ποια κυρία της μόδας δήλωσε πως τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν τον Λευκό Οίκο;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο κόσμος της μόδας επηρεάζει και την πολιτική πορεία της χώρας.

Η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour, υποστήριξε θερμά τον Barack Obama στις πρόσφατες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες οργανώνοντας μεταξύ άλλων δείπνα προς τιμήν του και σπεύδοντας παντού να δηλώνει την υποστήριξή της στην προεκλογική του εκστρατεία.

anna_wintour_ins

Τώρα, δύο εβδομάδες μετά την εκλογή του Obama η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό πως δούλεψα σκληρά σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία. Είναι πολύ ικανοποιητικό το συμπέρασμα πως τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν τον Λευκό Οίκο, όπως προσπαθούσαν οι Δημοκρατικοί να κάνουν. Είμαι τόσο ευγνώμων που ο πρόεδρος θα διατελέσει μια δεύτερη θητεία».

Όσο για την Michelle Obama, η Anna Wintour είναι ενθουσιασμένη και με εκείνη στο ρόλο της πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Χαρακτηριστικά παρατήρησε «Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία των πρώτων κυριών και θα δείτε πως συνήθως φορούσαν ένα καλό κουστούμι ή τουαλέτες. Τώρα έχουμε μια γυναίκα που φοράει J. Crew, Thakoon ή Azzedine Alaïa, μια γκάμα από διαφορετικούς σχεδιαστές, αλλάζοντας τον τρόπο που οι γυναίκες βλέπουν την αμερικανική μόδα».

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του 2012 για τη Vogue;

Η μόδα υποστηρίζει τους πληγέντες από τον τυφώνα Sandy

Και η Diane von Furstenberg στηρίζει Obama

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ