Ποιος είναι ο πιο «ψαγμένος» άνθρωπος στο διαδίκτυο το 2012;

Η λίστα του Bing αποδεικνύει τη δύναμη της τηλεόρασης στις μάζες.

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft «Bing» ανακοίνωσε τη λίστα της με τους ανθρώπους που έχουν αναζητηθεί περισσότερο σε αυτήν το 2012, χωρίζοντάς τους μάλιστα και σε λίστες. Ποιος είναι, λοιπόν, αυτός που αναζητήθηκε εν γένει περισσότερο;

Η ποπ κουλτούρα και η δύναμη της αμερικανικής τηλεόρασης νίκησαν για ακόμη μια φορά και στη θέση νούμερο 1 της λίστας βρίσκεται η Kim Kardashian με τον Justin Bieber να στέκει δεύτερος πίσω της. Ακολουθούν η Hannah Montana Miley Cyrus που έκοψε τα μαλλιά της και προκάλεσε μπόλικο σούσουρο φέτος γύρω από το όνομά της και η Rihanna που η επανένωση με τον Chris Brown, η συνέντευξη στην Oprah και τα πάμπολλα εξώφυλλα της έδωσαν έξτρα δημοσιότητα.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η αγαπημένη του κίτρινου τύπου και των αστυνομικών Lindsay Lohan που φέτος πάλι δεν γλύτωσε τους μπελάδες και την ακολουθούν η Katy Perry, η πρώην του Bieber Selena Gomez, η Jennifer Aniston (ο αρραβώνας με τον Justin Theroux εκτόξευσαν τη δημοτικότητά της) , η Nicki Minaj και η Taylor Swift.

Τέλος, στη θέση νούμερο 12 βρίσκεται η Kate Middleton, ενώ ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama φιγουράρει στη θέση νούμερο 46 (τι και αν είχαμε προεδρικές εκλογές φέτος).

Διαβάστε επίσης:

Ποιος σχεδιαστής είναι ο πιο «ψαγμένος» στο διαδίκτυο για το 2012;

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα του 2012 για τη Vogue;

Ποιες κυρίες είναι οι πιο περιζήτητες εργένισσες σύμφωνα με το Tatler;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ