Ποιο μοντέλο είναι η νέα σύντροφος του πατέρα του παιδιού της Kate Moss;

Μάλιστα περπάτησε μαζί με την Kate στο πρόσφατο fashion show του Louis Vuitton.

 

Μπορεί η εμφάνιση της Kate Moss στο ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Louis Vuitton να ήταν από τα πιο αξιοσημείωτα γεγονότα του παρισινού fashion week, όμως, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είχαν αλλού το μυαλό τους.

Δεν περπάτησε μόνο η Kate σε αυτό το fashion show, αλλά και η εικοσιδιάχρονη από την Αργεντινή Tati Cotliar που αυτόν τον καιρό βγαίνει με τον πρώην σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Kate, Lila Grace, Jefferson Hack. Kate και Jefferson διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μιλάνε σε πολύ φιλικούς τόνους όταν βρίσκονται και οι δυο στις ίδιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Μάλιστα στο εν λόγω show ο Jefferson εμφανίστηκε μαζί με την κόρη τους, την Kate Moss και τον νυν σύζυγο της, Jamie Hince.

Μετά το fashion show του Louis Vuitton η Kate περικυκλωμένη από paparazzi έφυγε από την πίσω πόρτα, ενώ ο σαράντα ενός ετών εκδότης περιοδικών Jefferson –που απ' ότι φαίνεται έχει αδυναμία στα μοντέλα καθώς στο βιογραφικό του έχει και μια σχέση με το βελγικής καταγωγής μοντέλο Anouck Lepere- βγήκε κανονικά από μπροστά μαζί με τη νέα του σύντροφο Tati.

Διαβάστε επίσης:

Η Kate Moss και η μηχανή του Marlon Brando

H Kate Moss σχεδίασε κουτί για εταιρία sushi

Σκάνδαλο Kate Moss: δεν μπορούσε να σταθεί στη θέση της σε φωτογράφιση

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ