Ποια διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια υποστηρίζει ένθερμα το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων;

Κάνει ότι καλύτερο μπορεί μέσω των social media στην προσπάθεια για ίσα δικαιώματα στην Αμερική.

 

H Beyoncé πόσταρε στο facebook και στο Instagram και τουΐταρε μια φωτογραφία από ένα χειρόγραφο σημείωμα της την Τρίτη όπου παρέφραζε το γνωστό της hit «All the single ladies». Χαρακτηριστικά η Queen Bey έγραψε «Αν σου αρέσει θα πρέπει να μπορείς να βάλεις ένα δαχτυλίδι» με το hashtag «θα ενωθούμε για ισότητα στο γάμο» να ακολουθεί.

Αυτά τα αντιρατσιστικά συναισθήματα δεν είναι καινούργια για την οικογένεια της Beyoncé, καθώς ο άντρας της Jay-Z το Μάιο του 2011 είχε παρομοιώσει τον ρατσισμό εναντίων των ομοφυλοφίλων με εκείνον εναντίον των Αφροαμερικανών. Είχε πει στο CNN «Είναι διάκριση. Τόσο απλά. Το τι κάνουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους είναι δική τους δουλειά και μπορείς να επιλέξεις να αγαπάς όποιον θέλεις».

Και η Beyoncé με τον Jay-Z δεν είναι οι μόνοι που υποστηρίζουν την νομιμοποίηση του gay γάμου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Martha Stewart, George Takei, Ben Affleck, Padma Lakshmi, Leonardo DiCaprio, Seth MacFarlane, Ricky Martin, Jesse Tyler Ferguson, Kristen Bell, Brad Pitt, Angelina Jolie και Madonna είναι μόνο μερικοί από εκείνους που πόσταραν υποστηρικτικά μηνύματα, ενώ και ο πρόεδρος Barack Obama ζήτησε από τους Αμερικανούς να κλείσουν το χάσμα.

Διαβάστε επίσης:

Ο JayZ έγραψε τραγούδι για τη Beyonce και τον Obama

Η Beyonce είναι το πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής της Η&Μ

H Beyonce είναι το πρόσωπο του οίκου Gucci

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ