Ποια είναι η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο από τον χώρο της μόδας;

Είναι σχεδόν τόσο ισχυρή όσο η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Forbes με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο.

Είναι το πρώτο όνομα από το χώρο της μόδας που συναντά κανείς διαβάζοντας την ετήσια λίστα του Forbes με τις 100 πιο δυνατές γυναίκες στον κόσμο. Φιγουράρει στη θέση νούμερο 41 της εν λόγω λίστας, ακριβώς μετά τη βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ, σκαρφαλώνοντας 10 θέσεις από την περσινή κατάταξη.

Ο λόγος για την εξηντατριάχρονη, γεννημένη στη Βρετανία, editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour που πρόσφατα o Condé Nast, o εκδοτικός κολοσσός που έχει στην κατοχή του και τη Vogue, της έδωσε τον τίτλο της artistic director του ομίλου.

Πίσω της στην ίδια λίστα στη θέση 52 βρίσκεται η CEO του maison Burberry, Angela Ahrendts, που της έχει χρεωθεί η αναβίωση του ιστορικού οίκου, ενώ έξι θέσεις πιο κάτω φιγουράρει το όνομα της Miuccia Prada του ομώνυμου ιταλικού fashion house. Η λίστα συνεχίζεται με τις Rosalia Mera (συν-ιδρύτρια της Inditex), Tory Burch, Diane Von Furstenberg, Sara Blakely (ιδρύτρια της Spanx) και Gisele Bündchen να συμπληρώνουν την ομάδα με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη από τον fashion κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η πιο δημοφιλής εταιρία μόδας στο Pinterest;

Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι στον κόσμο;

Ποιο είναι το μόνο μοντέλο που φιγουράρει στη λίστα με τις ισχυρότερες γυναίκες του Forbes;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ