Ποιο είναι το νούμερο 1 αγόρι μοντέλο αυτή τη στιγμή στον κόσμο;

Με πάμπολλα εξώφυλλα, ντεφιλέ και καμπάνιες στο βιογραφικό του, αυτός ο εικοσιτριάχρονος Αμερικανός είναι στην κορυφή της λίστας των top models στον κόσμο.

 

Η εποχή των ανδρών supermodels είναι προ των πυλών και τα αγόρια μοντέλα που αυτή τη στιγμή διαμορφώνουν τις εξελίξεις αποδεικνύουν πως είναι τόσο σημαντικοί όσο και τα αντίστοιχα κορίτσια στο χώρο. Σε μια περίοδο, όμως, που η αγορά κατακλύζεται από ανταγωνισμό, εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι λίγοι.

Οι σελίδες των βίβλων ανδρικής μόδας, όπως τα περιοδικά Vogue Hommes, AnotherMan, GQ, Details και Fantastic Man,είναι γεμάτα από ανδρικά εντυπωσιακά πρόσωπα και αυτό είναι το πρώτο κριτήριο για να μπει κάποιος στη λίστα με τα κορυφαία αγόρια μοντέλα. Φυσικά, όμως, οι καμπάνιες είναι εκείνες που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο. Η τέλεια ισορροπία, λοιπόν, μεταξύ editorials και συμβολαίων με μεγάλους οίκους είναι εκείνη που διακρίνει τα πραγματικά αστέρια και η διάρκεια των παραπάνω είναι αυτό που σταθεροποιεί τη σταδιοδρομία τους.

Στη θέση νούμερο 1 της λίστας με τα κορυφαία αγόρια του modeling αυτήν την περίοδο βρίσκεται ο εικοσιτριάχρονος Αμερικανός Sean O'Pry. Ο Ο'Pry ανακαλύφθηκε από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο MySpace σε ηλικία 17 ετών και από τότε μια μεγάλη καριέρα με καμπάνιες για τους Calvin Klein, Versace, Hugo Boss, Armani, Belstaff, DSquared και Ferre μεταξύ άλλων ξεκίνησε. Το 2009 βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Forbes με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χρονιάς και δύο χρόνια μετά εμφανίστηκε στο βιντεοκλίπ της Madonna «Girl Gone Wild». Τώρα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και από το Φεβρουάριο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο επιτυχημένα αγόρια μοντέλα του έγκριτου models.com.

Διαβάστε επίσης:

Maddison Brown: στα δεκάξι της έκανε το ντεμπούτο της στο show του Calvin Klein

Dae Na: o πιο επιτυχημένος νεοεισερχόμενος στο χώρο του modeling για το 2012

O David Gandy γδύνεται και πάλι για τους Dolce & Gabbana

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ