Ποιος σχεδιαστής παπουτσιών δήλωσε πως οι γυναίκες δεν είναι κομψές χωρίς μακιγιάζ;

Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για τη συλλογή μακιγιάζ που ετοιμάζει όρισε πως το σοφιστικέ δεν υπάρχει χωρίς μακιγιάζ.

 

Οι κόκκινες σόλες των παπουτσιών του είναι σήμα κατατεθέν του και μάλιστα πήγε μέχρι τα δικαστήρια με τον οίκο Yves Saint Laurent θέλοντας να τους έχει αποκλειστικότητα. Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο σχεδιαστή παπουτσιών των γυναικών Christian Louboutin που ετοιμάζει μια δική του σειρά μακιγιάζ και σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως οι σοφιστικέ γυναίκες πρέπει πάντα να είναι βαμμένες.

christian louboutin

Χαρακτηριστικά δήλωσε «Το να είσαι φυσικός είναι σαν να μην είσαι πολύπλοκος. Δεν πιστεύω πως μπορείς να είσαι φυσικά σοφιστικέ, όπως είσαι «φυσικά» γεννημένος έξυπνος. Υπάρχει κάτι που είναι βαθιά ριζωμένο στους ανθρώπους. Δεν ισχύει, όμως, επειδή το διδαχτήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο σοφιστικέ. Η φυσικότητα, όμως, δεν πρέπει να σημαίνει καθόλου μακιγιάζ, ή να φοράμε πυτζάμες όλη την ώρα. Ευτυχώς ο πολιτισμός εξέλιξε τους ανθρώπους πέρα από αυτό. Σαν παιδί πάντα σκεφτόμουν γιατί ένα κορίτσι αν είναι εκλεπτυσμένο, έχει καθαρά μαλλιά και φοράει μακιγιάζ θεωρείται χαζό. Πείτε μου γιατί μια γυναίκα που της αρέσει να φοράει τακούνια και να περιποιείται τα μαλλιά της είναι ηλίθια γυναίκα; Ποτέ κανείς δεν μου εξηγούσε. Πάντα μου έλεγαν πως επειδή επικεντρώνεται στην εμφάνισή της αυτή η γυναίκα είναι απλά μια εικόνα για έναν άνδρα. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου πως οι γυναίκες είναι τόσο χαζές».

Διαβάστε επίσης:

Τα παπούτσια της Carrie Bradshaw σε δημοπρασία

Πόσο θα κόστιζε η Gisele Bündchen αν ήταν εταιρία στο χρηματιστήριο;

Ποιου οίκου έγινε μούσα η Kate Middleton;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ