Ποιος σχεδιαστής μόδας παρουσίασε αγόρια να φορούν ροζ ψηλοτάκουνα;

Θέλοντας να δείξει πόσα άνετα είναι τα παπούτσια του έβαλε εκτός των άλλων και αγόρια να τα φορούν.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του Pitti Uomo στη Φλωρεντία ο οίκος Aquazzura, υπό την σχεδιαστική διεύθυνση του Edgardo Osorio που έχει δουλέψει στο παρελθόν δέκα χρόνια στον maison Roberto Cavalli, έστησε στο εντυπωσιακό Palazzo Corsini μια ιδιαίτερη παρουσίαση.

Θέλοντας να αναδείξει τις δημιουργίες του και με βασικό του στόχο να εκθειάσει την άνεση των ψηλοτάκουνων που σχεδιάζει, ο Osorio έβαλε αγόρια μοντέλα φορώντας κουστούμια με ροζ ψηλοτάκουνα να συνθέτουν την πρώτη εικόνα μετά την είσοδο στο Palazzo.

Εμπνευσμένος από το χορό και την κίνηση έστησε ένα δωμάτιο ποδηλασίας όπου τα μοντέλα με ψηλοτάκουνα έκαναν πετάλι, ενώ δίπλα ακριβώς κάποια άλλα χόρευαν κλακέτες και μπαλέτο.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά «Αυτό το event έχει να κάνει με τον χορό και την κίνηση σε συνδυασμό με τα τακούνια. Σαν Κολομβιανός αγαπώ να χορεύω. Είμαι διάσημος στο να φτιάχνω πολύ άνετα παπούτσια. Πολλά από αυτά είναι σαν δεύτερο δέρμα κατασκευασμένα εσωτερικά από suede κασμίρι, οπότε η γυναίκα είναι σαν να μη φορά τίποτα. Μου αρέσει ο χορός και συνήθως σε γάμους ή σε clubs όταν ένα παπούτσι δεν είναι άνετο η γυναίκα πρέπει να το βγάλει. Έθεσα, λοιπόν, σαν αποστολή μου να φτιάξω παπούτσια που μπορείς να χορεύεις φορώντας το και θέλησα να το αποδείξω με αυτήν την παρουσίαση».

Και συνέχισε «Ήταν λίγο δύσκολο να βάλω αγόρια να φορέσουν τακούνια, αλλά τα κατάφεραν. Μόλις τα φόρεσαν άρχισαν όλοι να τους βγάζουν φωτογραφίες και να τις διοχετεύουν στο Instagram και το Twitter και πραγματικά το διασκέδαζαν. Μου αρέσει η μόδα να συνεπάγεται διασκέδαση».

Διαβάστε επίσης:

Ποιος σχεδιαστής παπουτσιών δήλωσε πως οι γυναίκες δεν είναι κομψές χωρίς μακιγιάζ;

Ποια είναι η ετυμηγορία του δικαστηρίου στη δίκη των Dolce & Gabbana;

Ποια είναι η πιο δημοφιλής εταιρία μόδας στο Pinterest;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ