Ποιος οίκος ανακηρύχθηκε νικητής των εξωφύλλων αυτό το καλοκαίρι;

Gucci, Chanel, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton ή Dior: ποιος οίκος φιγούραρε σε περισσότερα εξώφυλλα αυτή τη σεζόν;

 

Τα περιοδικά ήδη άρχισαν να φορούν τα χειμωνιάτικά τους με τη νέα σεζόν να είναι προ των πυλών, τα τεύχη Σεπτεμβρίου να είναι ήδη έτοιμα και τους οίκους να έχουν αφήσει το καλοκαίρι για τα καλά πίσω τους και να ετοιμάζονται να δείξουν τις νέες τους συλλογές για το επόμενο καλοκαίρι τον Σεπτέμβριο.

Ενώ, λοιπόν, ο χειμώνας για τον κόσμο της μόδας έχει ήδη αρχίσει, ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμός μιας άτυπης μάχης που λαμβάνει χώρα κάθε σεζόν, τη μάχη των εξωφύλλων. Οι μεγάλοι, πολυτελείς οίκοι με τα τεράστια διαφημιστικά budget ανταγωνίζονται για το ποιος θα κερδίσει σε αυτόν τον αγώνα με τις κορυφαίες θέσεις να κερδίζουν συνήθως οι Chanel, Gucci, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton και Dior.

Αυτό το καλοκαίρι νικητής βγήκε τελικά το maison Gucci με τα φλοράλ, τα έντονα χρώματα και τις δημιουργίες τους με πτυχώσεις να φιγουράρουν στο σύνολο σε 111 εξώφυλλα. Στη δεύτερη θέση θρονιάστηκε ο Dior με 97 εξώφυλλα, ενώ, τέλος, την τρίτη μοιράστηκαν Louis Vuitton και Dolce & Gabbana με 73 εξώφυλλα ο καθένας. Από δω και μπρος «Καλό χειμώνα».

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο, πολυαναμενόμενο album της Lady Gaga;

Για ποιο περιοδικό η Beyoncé πόζαρε ολόγυμνη καλυμμένη με στρας;

Ποιες celebrities θα φιγουράρουν στα τεύχη Σεπτεμβρίου των αμερικανικών περιοδικών μόδας;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ