Ποιοι είναι οι celebrities κάτω των 30 ετών με τα περισσότερα κέρδη το τελευταίο δωδεκάμηνο;

Η νέα λίστα του Forbes κυκλοφόρησε.

Η νέα λίστα του Forbes με τους celebrities κάτω των τριάντα ετών που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013 κυκλοφόρησε και στις κορυφαίες θέσεις φιγουράρουν μόνο εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας με ένα κοινό χαρακτηριστικό: εκατομμύρια followers στα social media.

Στην πρώτη θέση και χωρίς να μας παραξενεύει καθόλου βρίσκεται η Mother Monster Lady Gaga που υπολογίζεται πως σε αυτό το δωδεκάμηνο κέρδισε περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια. H περιοδεία της απέφερε συνολικά 168 εκατομμύρια δολάρια και αν δεν είχε αναγκαστεί να την περικόψει υπολογίζεται πως θα ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το teen idol Justin Bieber που συνεχίζει την ανοδική του πορεία με περίπου 58 εκατομμύρια δολάρια κέρδη και στην τρίτη η Taylor Swift με 55 εκατομμύρια δολάρια (το album της «Red» πούλησε 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του).

Και εκεί που σκεφτόμαστε πως η μουσική βιομηχανία υποφέρει βλέπουμε πως και στην τέταρτη θέση βρίσκεται ένας εκπρόσωπός της. Ο dj, μουσικός παραγωγός και στιχουργός Calvin Harris υπολογίζεται πως έπαιξε σε περισσότερα από 150 shows αυτό το δωδεκάμηνο κερδίζοντας στο σύνολο 46 εκατομμύρια δολάρια. Πίσω του ακριβώς η Rihanna με 43 εκατομμύρια δολάρια και η Katy Perry στη θέση νούμερο 6 με 39 εκατομμύρια δολάρια. Τη λίστα συμπληρώνουν η Adele στην έβδομη θέση με 30 εκατομμύρια δολάρια και η πρώτη εκπρόσωπος του Hollywood στην όγδοη θέση, η Jennifer Lawrence με 26 εκατομμύρια δολάρια. Kristen Stewart και Taylor Lautner με 22 εκατομμύρια δολάρια κλείνουν την πρώτη δεκάδα των celebrities κάτω των 30 με τα περισσότερα κέρδη για το τελευταίο δωδεκάμηνο.

Διαβάστε επίσης:

Πόσο θα κόστιζε η Gisele Bündchen αν ήταν εταιρία στο χρηματιστήριο;

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο, πολυαναμενόμενο album της Lady Gaga;

Πόσο ακριβά αναμένεται να «πωληθεί η Kate Moss» από τον Christie's;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ