Πόσα ζευγάρια Manolos έχει ο ίδιος ο Manolo Blahnik σπίτι του;

Ο διάσημος σχεδιαστής στην τελευταία του συνέντευξη αποκάλυψε πως ζει σε ένα «μαυσωλείο παπουτσιών».

Για δεκαετίες οι γυναίκες έχουν πάθει εμμονή με τα παπούτσια του. Η Anna Wintour, η σιδηρά κυρία της αμερικανικής Vogue, και η ηθοποιός Sarah Jessica Parker είναι μόνο μερικές από τις φανατικές διάσημες πελάτισσές του που τον εμπιστεύονται και μάλιστα αγοράζουν το ίδιο παπούτσι ξανά και ξανά.

Ο λόγος φυσικά για τον γεννημένο στην Ισπανία σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik που έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vanity Fair και αποκάλυψε μερικά στοιχεία για την εκκεντρικά γοητευτική προσωπικότητα του που δεν γνωρίζαμε. Ο Manolo, λοιπόν, που μιλά έξι γλώσσες, ανακαλύφθηκε στα seventies από την θρυλική Diana Vreeland που τον ενθάρρυνε να σχεδιάσει παπούτσια και να ξεφύγει από τις καθιερωμένες φόρμες της τότε εποχής.

Τώρα, ο άνθρωπος που τα παπούτσια λατρεύτηκαν από τις Charlotte Rampling, Grace Coddington, Lauren Bacall, Pauline de Rothschild και Bianca Jagger μεταξύ άλλων έχει δύο παρακείμενα σπίτια στο Bath της νοτιοδυτικής Αγγλίας, όπου φιλοξενούνται περίπου 25000-30000 ζευγάρια πρωτότυπων Manolos. Ο ίδιος χαρακτήρισε αυτήν του την οικεία ένα μαυσωλείο παπουτσιών, όπου έχει χάσει το μέτρημα των «πατούμενων» που συμβιώνουν μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Anna Wintour: δέκα χρόνια αγάπης με το ίδιο σχέδιο παπουτσιού

Ένα παλτό που κοστίζει 100 χιλιάδες ευρώ

Ποιοι είναι οι πιο καλοντυμένοι celebs διεθνώς σύμφωνα με το Vanity Fair;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ