Τι θα άλλαζε πάνω της η θρυλική Jane Birkin;

H αειθαλής Βρετανίδα style icon απάντησε ένα ερωτηματολόγιο στο Vanity Fair.

 

Αν έπρεπε μόνο σε μια γυναίκα να δώσουμε τον τίτλο του style icon τότε η Jane Birkin θα τον διεκδικούσε στα σίγουρα. Δεν είναι μόνο η ζωή της, που συνθέτει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μυθιστορήματα, είναι που έχει εμπνεύσει τις επόμενες γενιές, όπως για παράδειγμα την Alexa Chung, έχει εμπνεύσει σχεδιαστές όπως ο Jason Wu, ενώ μια τσάντα του οίκου Hermès έχει δανειστεί το όνομά της.

Στα εξήντα έξι της χρόνια, λοιπόν, η Jane Birkin, η Βρετανίδα που μένει στη Γάλλια, απάντησε σε ερωτήσεις του Vanity Fair. Ανάμεσα σε άλλα, μπορεί να μην αποκάλυψε ποια είναι τελικά η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, αλλά ομολόγησε πως απεχθάνεται τους φασίστες παγκοσμίως, πως ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να πεθάνει κάποιος και πως δεν θα άλλαζε τίποτε στην οικογένειά της. Τι θα άλλαζε, όμως, πάνω της;

Δήλωσε πως πάνω της απεχθάνεται τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και πως αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή της, αυτό θα ήταν το δέρμα της. Θα ήθελε να είχε ξανά το δέρμα των 38 της χρόνων (όχι των 20, αλλά των 38).

Διαβάστε επίσης:

Πόσα ζευγάρια Manolos έχει ο ίδιος ο Manolo Blahnik σπίτι του;

Πως θα έμοιαζε ο Romeo Beckham αν ήταν γιος του Karl Lagerfeld;

Ποιοι είναι οι πιο καλοντυμένοι celebs διεθνώς σύμφωνα με το Vanity Fair;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ