Ποια είναι τα κορυφαία μοντέλα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τη λίστα του models.com;

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν η λίστα του έγκριτου models.com ανανεώθηκε και αποκαλύφθηκε.

 

Είμαστε στη μέση μιας επαναστατικής χρονιάς, όπως εύστοχα επισημαίνει το models.com, όπου τα μοντέλα ξαναγίνονται celebrities και παίρνουν δυναμικά τη θέση ηθοποιών, τραγουδιστών και καλλιτεχνών στα εξώφυλλα των περιοδικών. Όλα τα βλέμματα είναι προσανατολισμένα στην βιομηχανία του modeling με τα μεγαλύτερα αστέρια να είναι εκείνα με τους πιο ισχυρούς πελάτες.

Φυσικά και η συμμετοχή των μοντέλων σε editorials παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον ορισμό της θέσης τους στη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα αυτή τη στιγμή, όμως, είναι ο αριθμός και η δυναμική των εξωφύλλων στα οποία πρωταγωνιστούν, καθώς και η γοητεία που ασκούν σε μεγάλες εταιρίες-πελάτες, top φωτογράφους και παντοδύναμους οίκους που καθορίζουν τελικά το πόσο ψηλά θα βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα.

Στην κορυφή, λοιπόν, της λίστας των top models αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το models.com βρίσκεται η Joan Smalls, που το συμβόλαιό της με την Estée Lauder την εδραιώνει στο θρόνο της και της χαρίζει τον τίτλο του «girl of the moment». Την ακολουθούν το πρόσωπο του τεύχους Σεπτεμβρίου της γαλλικής Vogue Saskia de Brauw, η ασταμάτητη Liu Wen, η Karmen Pedaru που πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες των Michael Kors, Elie Saab, True Religion, Hugo Boss, Gucci και Fendi μεταξύ άλλων και το model-of-the-moment Cara Delevingne. Tην πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Daria Strokous, Suvi Koponen, Edie Campbell, Karlie Kloss και Sigrid Agren.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο διεθνώς μοντέλο κάνει αυτή τη στιγμή διακοπές στην Ελλάδα;

Ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας;

Ποιοι σχεδιαστές άνω των 70 ετών συνεχίζουν να εργάζονται δίχως σταματημό;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ