Με ποιο περιοδικό τα έβαλε η Gwyneth Paltrow;

Έστειλε mail παρακινώντας τους παραλήπτες του να μην ποζάρουν για το εν λόγω περιοδικό.

 

To Hollywood φαίνεται πως βάλθηκε να «τσακωθεί» με τον Τύπο με την Gwyneth Paltrow πρωτοστάτη σε έναν πόλεμο που σίγουρα δεν θα βγουν όλοι αλώβητοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Gwyneth φαίνεται πως έστειλε mail ζητώντας από τους παραλήπτες του να μην ποζάρουν για συγκεκριμένο περιοδικό.

Χαρακτηριστικά φαίνεται πως έγραψε «Το περιοδικό Vanity Fair απειλεί να βάλει το πρόσωπό μου στο εξώφυλλο. Αν σας ζητηθεί να σχολιάσετε κάτι για εμένα, παρακαλώ αρνηθείτε. Επίσης, προτείνω όλοι σας να μην ξαναποζάρετε καθόλου για αυτό». Και κάπως έτσι στην εποχή του facebook και του twitter, όπου οι celebrities έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας με τους fans τους, ένας πόλεμος ξεκινά στο Hollywood.

To Vanity Fair πάντα ασχολείτο με τη ζωή των ανθρώπων του Hollywood και έχει ακόμη τεράστια επιρροή στην Αμερική. Στο παρελθόν έχει δυσαρεστήσει τόσο τον Brad Pitt όσο και τον Tom Cruise, όταν έγραψε άρθρα σχετικά με τα προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας «World War Z» και την αρνητική επιρροή της σαϊεντολογίας στο γάμο του Tom με την Katie Holmes, αντίστοιχα. Φαίνεται, όμως, πως οι celebs αποφάσισαν να πάρουν την εικόνα τους στα χέρια τους σε μια προσπάθεια να ελέγξουν τα κακώς κείμενα. Για να δούμε, ποιος θα βγει νικητής.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει;

Ποιο μοντέλο πρωταγωνιστεί στο επετειακό εξώφυλλο των 100 χρόνων του περιοδικού Vanity Fair;

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ