Μια για όλες και όλες για την W.I.N. Hellas !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μια για όλες και όλες για την W.I.N. Hellas !!!

Ενόψει την παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών συστράτευσα όλες τις φίλες μου αλλά και φίλες του ΜΚΟ W.I.N. HELLAS για να διοργανώσουμε παρέα μια όμορφη βραδιά για όλους εσάς γιατί με την βοήθεια όλων θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες που καταβάλλονται από το μαρτύριο της κακοποίησης και της ενδο οικογενειακής βίας.

Έτσι αποφάσισα να διοργανώσω ένα event στο Fifty Seven στην Γλυφάδα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 20.30 το βράδυ με την συμμετοχή περίπου 40 + Celebrities.

Θα ξεκινήσουμε με δείπνο, θα ακολουθήσει το Celeb Cat Walk με τα ρούχα των Ελλήνων σχεδιαστών, για τις γυναίκες με ρούχα του Vlassi Holeva & Celia D., και για τους άνδρες με ρούχα του G.Papadogamvros. Την βραδιά θα την παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη που στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια την W.I.N. HELLAS. Θα ακολουθήσει η Τζο Λαζοπούλου με την μπάντα της Jo Black τραγουδώντας Live και ο Dj της βραδιά μας θα είναι ο μοναδικός Νίκος Πίπας. Όλη την επιμέλεια της βραδιάς, ήχο φώτα κλπ την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Γιώργος Γαλακτερός που επίσης στηρίζει τον σκοπό του οργανισμού εδώ και πολλά χρόνια. Θα υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις καθώς και λαχειοφόρος αγορά με πολύ όμορφα δώρα.

Στις φωτογραφίες πιο κάτω που θα δείτε στην photo gallery είναι από το fitting που έγινε στο Μοσχάτο στο καινούργιο atelier του Vlassi Holeva όπου έχω να σας πω ότι όλα τα ρούχα του ήταν ένα και ένα μοναδικά. Τα κορίτσια το κατα ευχαριστήθηκαν και έχω ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες αλλά και βιντεάκια στο www.instagram.com/majenco .

Το fitting των αντρών είχε προηγηθεί και μπορείτε να δείτε στην κατηγορία snapshots τις σχετικές φωτογραφίες από το atelier του G. Papadogamvros αλλά και αύριο έχουμε το υπόλοιπο fitting με τα Boho ρούχα της Celia D.

Για πληροφορίες για χορηγίες αλλά και για κρατήσεις καλέστε στο 6982220000

Η παρουσία σας είναι πολύτιμη όπως και το motto μας One for all and all for WIN HELLAS

#WINHellas #OneForAllAndAllForWinHellas

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για το μενού αλλά και για τους χορηγούς μας.