One for all and all for WIN Hellas !!!

One for all and all for WIN Hellas !!!

Είναι πάντα εκεί για εμάς ..

Είναι πάντα εκεί για εμάς είτε με την παρουσία τους είτε όχι. Εδώ και πολλά χρόνια πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό είναι το έργο του W.I.N. Hellas και πάντα μας στηρίζουν λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στην βία των γυναικών αλλά και στην ενδοοικογενειακή βία.

Είτε με την παρουσία τους, είτε με τα social media τους αλλά και με το να στηρίζουν οικονομικά τον σκοπό αυτό με τον τρόπο που εκείνοι ξέρουν και μπορούν γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν φαίνονται ποτέ και το κάνουν για να βοηθήσουν χωρίς να πάρουν τα έφσημα και αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός που είναι τόσα χρόνια δίπλα μας αλλά και ο μπασκετικός από το 2009 στηρίζει κάθε χρόνο σε ότι κάνουμε. Ποιός μπορεί να ξεχάσει την φωτογράφιση που κάναμε πάνω σε τραμπολίνο ο Ομπράντοβιτς, ο Μπατίστ, ο Διαμαντίδης, ο Σαρούνας, ο Ντρού, ο Σπανούλης και ο Αλβέρτης αλλά και ο Τζιμπρίλ κάτω από τον φακό του Σπύρου Πόρου και μετέπειτα δημιουργήσε η ζωγράφος Καρολίνα Ροβύθη τους πανέμορφους πίνακες ζωγραφικής που πουλήσαμε σε πλειστηριασμό για να μαζέψουμε χρήματα για να βοηθήσουμε όλοι με τον τρόπο τους τις κακοποιημένες γυναίκες που ενέτη 2015 είναι πάρα πολλές.

Ο Gordon, Daniel, Marcus, Mladen, Ouasim, David, Luke, και όλα τα παιδιά είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας μας τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Η Μαρία Μαρκέζη είναι εδώ και δύο χρόνια στο πλευρό της W.I.N. Hellas αφιλοκερδός και μας στηρίζει πάντα χαρίζοντας μας τις πιο όμορφες φωτογραφίες μιας και κάνει capture the real beautiful moments με φυσικές φωτογραφίες χωρίς να είναι στημένες. Αξίζει να δείτε στο facebook page της την δουλειά της https://www.facebook.com/MariaMarkezi?fref=ts .