Το μήνυμα του Marcus Berg !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το μήνυμα του Marcus Berg !!!

Ο Marcus Berg στηρίζει την W.I.N. Hellas και λέει ΟΧΙ στην βία.-

Είναι πολύ σημαντικό για όλους να καταλάβουν πόσο σπουδαίο είναι το έργο της W.I.N. Hellas.

Όταν πρωτογνώρισα τον Marcus πέρσι το πρώτο πράγμα που του είχα πει ήταν για τον Μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζω τόσα χρόνια www.winhellas.gr για να μπορέσουν να βοηθηθούν όλες οι γυναίκες που το έχουν ανάγκη και πιστέψτε με είναι πάρα πολλές. Δύο στις τρείς γυναίκες στην Ελλάδα έχουν δεχτεί κακοποίηση. Για να παραδεχτεί μια γυναίκα πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στατιστικά κακοποιείται 36-38 φορές. Είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό και υπερβολικά σοβαρό και είναι απαραίτητο για όλους να καταλάβουν το έργο της W.I.N. Hellas.

Με τα διάφορα events που κάνουμε και με την βοήθεια όλων σας, προσπαθούμε να συγκεντρώνουμε χρήματα για να τρέχουμε προγράμματα για τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη και παράλληλα να έχουν ψυχολογική στήριξη από ειδικευμένους στο είδος ψυχολόγους αλλά και από δικηγόρους. Βοηθάμε όσο το δυνατό περισσότερο μπορούμε και ειδικά σε μια εποχή πολύ δύσκολη.

Όταν πρότεινα στην γυναίκα του Marcus την Josephine να συμμετάσχει στο ερχόμενο event που θα κάνουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη είπε αμέσως το ΝΑΙ.

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο εστιατόριο Rakkan στην Κηφισιά

https://www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant , διοργανώνουμε μια επίδειξη μόδας με την χειμερινή κολεξιόν της Celia D. Στην πασαρέλα θα περπατήσουν διάφορες επώνυμες γυναίκες και μαζί με αυτές και η γυναίκα του Marcus η Josephine. Εκτός της πασαρέλας θα υπάρχει Live μουσική από την Ιωάννα Σεβοπούλου και θα παίζει μουσική ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης.

Την Δευτέρα βρεθήκαμε στο ατελιέ της Celias D., για να κάνει την πρόβα η Josephine όπου συνοδευόταν από τον Marcus και τον γιο τους τον Lionel.

Ο Marcus μιας και δεν έχει δικά του social media , facebook & twitter μου ζήτησε να σας γράψω ότι στηρίζει την W.I.N. Hellas και πως λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Βία. Είναι πολύ σκληροπυρηνικό εν έτη 2014 να γίνεται αυτή η κακοποίηση και είναι φανατικά ενάντια στην κάθε μορφή Βίας.

Αν και βρίσκεται στην Σουηδία από χθες, την Τρίτη το βράδυ θα βρίσκεται στο εστιατόριο Rakkan για να στηρίξει και αυτός με τον τρόπο του τον σκοπό αυτό και να σας δει και εσάς από κοντά για να κάνετε το ίδιο.

Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ενός ποτηριού λευκό η ροζέ Μόνο κρασί του Τσάνταλη και για να κρατήσετε τραπέζι, στο 2108087941 κοστίζει 70 ευρώ το άτομο για 5 course menu.

Μην ξεχνάτε πως είναι φιλανθρωπικός ο σκοπός και όλοι μπορούμε με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε.

Το Rakkan βρίσκεται στην οδό Λεωφόρο Κηφισίας 238-240 .