Δείπνο αγάπης για την W.I.N. Hellas στις 18 Μαρτίου !!!

Δείπνο αγάπης για την W.I.N. Hellas στις 18 Μαρτίου !!!

Ένα διαφορετικό δείπνο αγάπης ..

Για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας προσπαθούμε με τα διάφορα event που οργανώνουμε με την W.I.N. HELLAS, να συγκεντρώσουμε χρήματα για να τρέξουμε προγράμματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας εδώ και 9 χρόνια.

Είναι δύσκολο στις μέρες που ζούμε να μαζέψουμε χρήματα και έτσι κάθε φορά διοργανώνουμε κάτι διαφορετικό. Με την διαφορά ότι φέτος η Swarovski Hellas μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της γενικής διευθύντριας της, την Κυρία Έλενα Γεωργανά που μας στηρίζουν εδώ και χρόνια στον ευαίσθητο αυτό σκοπό, κάνανε κάτι διαφορετικό για την W.I.N. Hellas. Σχεδίασαν το έμβλημα του ΜΚΟ οργανισμού και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σε όλη την Ελλάδα όποιος αγοράσει το δαχτυλίδι ή το μενταγιόν από της 2 Μαρτίου εώς και τις 18 μέρος τον εσόδων θα πάνε στην W.I.N. Hellas.

H Swarovski μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου την Τάμτα και την Ευριδίκη, (που μας στηρίζει για 2η συνεχή χρονιά ), στηρίζουν την ενέργεια της W.I.N. Hellas ενάντια στην βία των γυναικών και κάνανε και μια πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση στο περιοδικό Hello που και αυτό είναι εδώ και 9 χρόνια δίπλα στο πλευρό του οργανισμού.

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ σας καλούμε σε ένα ξεχωριστό δείπνο αγάπης για να ενισχυθεί η W.I.N. Hellas.

Το δείπνο θα γίνει στο Κολωνάκι στο εστιατόριο Li Li Shu στην Δεινοκράτους 1. Θα είναι 5 course meal και κοστίζει 75 ευρώ και για κρατήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε ή στην W.I.N. Hellas : 2108996636, ή στο Li Li Shu : 2107222254.

Η τιμή εισόδου για τους όρθιους είναι 10 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ένα ποτήρι κρασί TSANTALI.

Το Music set by Dj Sartzetakis & entertainment with live Saxophone by Manolo Vega Sosa και την παρουσίαση της βραδιάς θα την κάνει η Αννίτα Ναθαναήλ.

θα χαρούμε να σας δούμε όλους την ερχόμενη Τετάρτη μιας και η παρουσία σας μας είναι πολύτιμη.