W.I.N. Hellas celeb Beach Volley in Mykonos !!!

W.I.N. Hellas celeb Beach Volley in Mykonos !!!

Ένας για όλους και όλοι για την W.I.N. HELLAS !!! 

Κάθε χρόνο οργανώνουμε διάφορα events για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την MKO W.I.N. HELLAS.

Κάθε καλοκαίρι έχουμε το ετήσιο celebrity beach volley αγώνα που για πολλά χρόνια το διοργανώναμε στην Αίγινα, μετά στην Πλατεία Συντάγματος, πέρσι στο Λαγονήσι και φέτος με την συμβολή του Θάνου Κολοκυθά που είναι ο ιδιοκτήτης του Monarch στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, το διοργανώσαμε εκεί με μεγάλη επιτυχία.

Ήταν σχεδιασμένο να είναι πολύ μεγαλύτερος αγώνας με 30 συμμετέχοντες αλλά λόγο των καταστάσεων που επικρατεί στην χώρα το κάναμε πολύ μεταξύ μας και είχε πολύ ενδιαφέρον.

Οι ομάδες ήταν 2 η μια του Djibril που αποτελούταν από την Πρόεδρο του W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, τον Cris Da Costa αλλά και έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού τον Κωνσταντή, που ήρθε από τον Καναδά για διακοπές στην Μύκονο και συγκεκριμένα στο Monarch για να δεί από κοντά τον Djibril και του έγινε το όνειρο πραγματικότητα.

Η νικητήρια ομάδα ήταν της Στέλλας Δημητρίου και αποτελούταν από την Έλενα Βαζούρα, τον Νίκο Στελλάτο, τον Κώστα Γκρέκα, τον Κωνσταντίνο Πελεκάνο, και τον Cleyton Silva.

Την προθέρμανση των ομάδων την ανέλαβε η Ολυμπιονίκης μας Έφη Σφυρή που βρισκόταν και στο στοιχείο της.

Η Προέδρος του W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου αλλά και η αντιπρόεδρος Χριστίνα Λουκά μαζί με εμένα φροντίσαμε να μην λύπει τίποτα από κανέναν και είχαμε προνοήσει εκτός από αντιλιακά για τους παίχτες να τους έχουμε και το after sun cool του Korres που πραγματικά δεν υπάρχει πιο δροσιστικό για το σώμα αλλά και το πρόσωπο μιας και είναι φτιαγμένο από γιαούρτι.

Αφού σφύριξα την λήξη του αγώνα αφήσαμε τον πανέμορφο διαμορφωμένο χώρο για αθλοπαιδιές του Monarch, ( βλέπε ότι εκτός του beach volley υπάρχει και ποδόσφαιρο και καθημερινά μαζεύονται όλοι εκεί και γίνεται ένας ωραίος χαμούλης), και πήγαμε στο εστιατόριο που έχει από τις πιο συγκλονιστικές κουζίνες μιας και ο Michelin Star Chef Alain Parodi φροντίζει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Αμέσως ο Djibril έπιασε δουλειά στα decks και ξεσήκωσε τα πλήθη σε τρελλούς χορούς από τις 630 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδι.

Μπορείτε να δείτε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο στο www.instagram.com/majenco που έχω ανεβάσει.

Ο Djib & η σύντροφος του η Marie Cecile κατά ενθουσιάστηκαν με το Monarch και δώσαμε ραντεβού τον Δεκαπενταύγουστο και συγκεκριμένα στισ 16 για να ξανά έρθει να παίξει μουσική με μια παραγωγή δική του που θα σας πω σε λίγο καιρό αλλά να είστε σίγουροι πως δεν πρέπει να την χάσετε.

Στο Monarch υπάρχει μια πανέμορφη μπουτίκ του Κύριου Δημήτρη με πράγματα διαλεγμένα με πολύ κέφι και μεράκι και πλέον έχει και αποκλειστικά στην Ελλάδα του ρούχα του Djibril τα Mr. Lenoir.

Την παράσταση όμως γενικά δεν την έκλεψαν ούτε τα μοναδικά πυροτεχνήματα ούτε τίποτα που μπορείτε να φανταστείτε αλλά η πανέμορφη σκυλίτσα η Claudia του Mohanna M. Fawzi που είναι και αυτός συνέταιρος του Θάνου Κολοκυθά στο Monarch.

Ήθελα να ευχαριστήσω τον Djib που είναι πάντα δίπλα μου σε ότι διοργανώνω και για την W.I.N. Hellas αλλά και για τα πάντα όλα που κάνει για τον οργανισμό.