Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε για τις Γυναίκες του W.I.N. HELLAS

Ο Γιώργος Σαμπάνης τραγούδησε για τις Γυναίκες του W.I.N. HELLAS

Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου, επώνυμων και μη, στο να λένε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ενδο οικογενειακή βία και στην κακοποίηση των γυναικών. Το βασικότερο πλέον δεν είναι μόνο το ΌΧΙ που λένε αλλά και η έμπρακτη στήριξη και βοήθεια. Από τον Γιώργο Σαμπάνη που δέχτηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς αλλά και από όλη την συμμετοχή του κόσμου που δώσανε το παρόν στην εκδήλωση που οργάνωσα στις 8 Μαρτίου για να μαζέψουμε χρήμματα για να μπορέσουμε να τρέξουμε προγράμματα για να ενδυναμώσουμε και να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες που έχουν την ανάγκη της MKO W.I.N. HELLAS Woman In Need.

Προσπαθούμε και πολεμούμε να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες που έχουν την ανάγκη της W.I.N. Hellas για να νικήσουν τους εφιάλτες τους και να μπορέσουν να κάνουν όμορφα όνειρα.

Ευχαριστώ όλους , έναν έναν ξεχωριστά και όλους μαζί για την παρουσία τους στο event μας, την οικονομική στήριξη φανερή και μη, γιατί υπήρχε και κόσμος που κάναν δωρεές αλλά και χορηγίες χωρίς να θέλουν να φανούν και άλλοι που δεν ήρθαν και θέλησαν τον λογαριασμό του ΜΚΟ για να στηρίξουν και αυτοί με τον τρόπο τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «IN HER HONOR» ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS

Με αφορμή τον επετειακό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο εστιατόριο Tier Et Tout στο Ν.Ψυχικό η εκδήλωση «In Her Honor» της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas.

Η Iδρύτρια και Πρόεδρος της W.I.N. Hellas, κα Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου δήλωσε:

«Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Στη μητέρα, κόρη, αδερφή, εργαζόμενη, άνεργη, νοικοκυρά. Στην κάθε αγωνίστρια που δοκιμάζεται καθημερινά και προσπαθεί ακόμα και τώρα να διεκδικήσει, μέσα από αντιξοότητες, στην πράξη, τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ισότητα. Αυτήν τη γυναίκα τιμούμε σήμερα και σ’ αυτή δεσμευόμαστε την ατέρμονη συμπαράστασή μας. Είμαι ευγνώμων για τη μεγάλη υποστήριξη που λαμβάνουμε σε κάθε κάλεσμά μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία BB ENERGY, η οποία στρατεύτηκε στο πλευρό μας και έγινε κοινωνός του οράματός μας. Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπρόσωποί τους παρευρίσκονται σήμερα εδώ, καθώς και όλων των υπόλοιπων εταιριών, επίσης χορηγών της εκδήλωσης».

Ο Head of Corporate Communication της BB ENERGY, κος Karim Bassatne δήλωσε:

«Είναι χαρά μου να αποτελώ ένα μέρος της λύσης. Γιατί υπάρχει λύση σ΄αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο που ονομάζεται ενδοοικογενειακή βία. Μέσω των ενημερωτικών προγραμμάτων που η W.I.N. Hellas προσφέρει στις γυναίκες της Ελλάδας εδώ και μία δεκαετία, δείχνει πως έχει επικεντρωθεί στην επίλυση του προβλήματος και όχι στο πρόβλημα. Η εταιρία μας και εγώ προσωπικά πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνει μια αλλαγή, να βοηθήσουμε να έρθει φως στο σκοτάδι, να βοηθήσουμε στην ενδυνάμωση των γυναικών, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τα παιδιά των παιδιών μας. Σ ευχαριστούμε Σαμάνθα Αποστολοπούλου που μοιράστηκες μαζί μας το πάθος σου γι΄αυτόν τον σκοπό και μας έκανες μέρος αυτής της υπέροχης εκδήλωσης. Συγχαρητήρια στην ομάδα της W.I.N. Hellas για το έργο που έχει επιτελέσει. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε τη δέσμευσή σας για την ενημέρωση, δικτύωση και ενδυνάμωση των γυναικών».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια του Queen.gr Δέσποινα Καμπούρη, γνωστή για τους στενούς δεσμούς της με την W.I.N. Hellas.Τους καλεσμένους της W.I.N. Hellas προσφέρθηκε να διασκεδάσει αφιλοκερδώς ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης που απογείωσε μουσικά τη βραδιά.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η τραγουδίστρια Καλομοίρα που με το γνωστό κέφι της και την Αννίτα Ναθαναήλ στο πλάι της βοήθησαν στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου αγοράς!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το 5-course δείπνο που επιμελήθηκε ο Executive Chef Δημήτρης Σταμούδης με συνοδεία των εξαιρετικών οίνων Tsantali. Το επιδόρπιο με το έμβλημα της W.I.N. Hellas ήταν δημιουργία Papaspirou.

H Project Manager της W.I.N. Hellas Σαμάνθα Αποστολοπούλου που επιμελήθηκε την εκδήλωση, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ανάμεσα σ’ αυτούς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Μιράντα Πατέρα, Reem και Karim Bassatne (BB Energy),

Μαρίζα Κουτσολιούτσου (FOLLI FOLLIE), Έφη Μαροσούλη-Κοτταρίδη και Άγγελος Κοτταρίδης, Σπύρος Λαζάρης, Ιωάννα Κοκκόρη (KOKKORIS OPTICS), Ντέμπυ Σιδεράκη, Μάυρα Βαγιωνή, Δημήτρης Παπούλης, Άννα Μαμιδάκη, Εύα Πατέρα, Μαρία Πατέρα, Βάλλια Πατέρα, Φανή Λεβέντη, Άρης και Μπεατρίς Στεροδήμα, Ναταλία και Χριστίνα Τζάννες, Τίτος Βασιλόπουλος, Χριστίνα Ψωμιάδη-Μπουρούση, Σταύρος και Λένα Ψωμιάδη, Σήλια Δραγούνη, Χριστίνα Λουκά (Αντιπρόεδρος W.I.N. Hellas), Φανή Σαραντοπούλου (Δ.Σ. W.I.N. Hellas), Ισμήνη Νταφοπούλου, Νίκος Στελλάτος, Αντώνης Βλοντάκης, Έφη Σφυρή, Νίνα Λοτσάρη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Άντζελα Ευρυπίδη, Στέλλα Δημητρίου, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς προσέφεραν οι εταιρίες:

MONT BLANC, GLAMAZONS, ID CONCEPT, DNA CENTER, FOLLI FOLLIE, SHISEIDO,KOKKORIS OPTICS, STOVA BAMBINI, TSANTALI, FRESH LINE,

ΙΩΝΙΑ, FULLAH SUGAH, SO NICE, SUPERFOODS, Κατάστημα BYTWINS, COCA-COLA Tρία Έψιλον -Amita, PAPASPIROU.

Οι κυρίες Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, Χριστίνα Λουκά, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Καλομοίρα Σαράντη, Αννίτα Ναθαναήλ, Νίνα Λοτσάρη, Ισμήνη Νταφοπούλου και Στέλλα Δημητρίου φορούσαν κοσμήματα Folli Follie.

Ο Γιώργος Παπαδάκης (Papadakis Press) διαθέτει το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης.

Ευχαριστίες στη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη.

Πληροφορίες για την W.I.N. Hellas:

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Πληροφορίες για την BB ENERGY (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ):

H BB Energy (BBE) συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ανεξάρτητες εταιρείες εμπορίας ενέργειας στον κόσμο, με παγιωμένη εμπειρία στην εμπορία, διαχείριση, ναύλωση, επιμελητεία, αποθήκευση, διύλιση και στις χρηματοδοτικές δραστηριότητες.

Εμπορευόμενη περίπου 17 εκατομμύρια μετρικούς τόνους (ΜΤ) αργού και προϊόντων πετρελαίου το 2016, η ΒΒΕ είναι από τους πιο ενεργούς εμπόρους πετρελαίου εσωτερικής καύσης, βενζίνης, μαζούτ και ασφάλτου στην Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Επωφελούμαστε διαρκώς της βαθιάς γνώση μας των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Αυτό σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στην επιμελητεία, και την δέσμευσή στις αξίες της Μέσης Ανατολής, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις.

Κεφαλαιοποιούμε πλέον την σκληρά κερδηθείσα εμπειρία και τις μακροχρόνιες εμπορικές μας σχέσεις με την είσοδο σε νέες αγορές και την επέκταση συγκεκριμένων επιχειρηματικών γραμμών. Το παγκόσμιας εμπορικής ροής χαρτοφυλάκιο μας, συνεχίζει να επεκτείνεται.www.bbenergy.com

BB Energy (BBE) is among the world’s leading independent energy trading companies, with consolidated experience in trading, operations, chartering, logistics, storage, refining and financing.

With approximately 17 million metric tonnes (MT) of physical crude oil and petroleum products traded in 2016, BBE is one of the most active gasoil, gasoline, fuel oil and bitumen traders in the Mediterranean, Middle East and North Africa.

We continue to benefit from strong knowledge of the markets where we operate. This, combined with our logistics expertise and commitment to Middle Eastern values, allows us to meet our clients’ needs with reliable and innovative solutions.

We are now capitalizing on our hard-earned expertise and long-standing commercial relationships by entering new markets and expanding certain business lines. Our portfolio of global trading flows continues to expand.www.bbenergy.com

ΧΟΡΗΓΟΙ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Πληροφορίες για την FOLLI FOLLIE:

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle fashion brand, σχεδιάζει και διανέμει ξεχωριστές δημιουργίες από κοσμήματα, ρολόγια και fashion αξεσουάρ σε 30 χώρες, με περισσότερα από 630 σημεία πώλησης παγκοσμίως. Με αφετηρία την Ελλάδα, από το 1982 έως σήμερα, έχει χαράξει μία μοναδική πορεία με πρωτοφανή επιτυχία στο χώρο της μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, η φιλοσοφία της Folli Follie βασισμένη στον πρωτότυπο σχεδιασμό και τις πιο ενημερωμένες τάσεις της αγοράς, παρουσιάζει εντυπωσιακές συλλογές που χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και απαράμιλλο στιλ και απευθύνονται σε κάθε γυναίκα με κοσμοπολίτικη διάθεση που αγαπάει τη μόδα. www.follifollie.gr

Πληροφορίες για την KOKKORIS OPTICS:

Στα καταστήματα KOKKORIS OPTICS με εμπειρία που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο των οπτικών ειδών, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις καινούργιες τάσεις της μόδας. Στα Kokkoris Optics θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά γυαλιά ηλίου και οράσεως, και με την βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών τους θα επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα αυτά που θα απογειώσουν το στυλ και τη διάθεση σας. Το κατάστημα της Γλυφάδας είναι Flagship store του οίκου Dior και Ambassador του οίκου Chanel διαθέτει συλλογές σε αποκλειστικές συνεργασίες στα Νότια προάστια, όπως Chrome Hearts, Cartier, Garrett Leight, Serengeti, LPLR, RetroSuperFuture (SUPER), Enlight, Sunday Somewhere και διαθέτει πολλές εταιρείες επιλεκτικής διανομής όπως Linda Farrow, Chopard, Fendi, Celine, Gucci, Oliver People, Alain Mikli, L.G.R., AM Eyewear, Dita, Thom Browne, Carven στις προθήκες των καταστημάτων θα βρείτε Faconnable, Paul & Joe, Italia Independent, Toms, RayBan, Spektre, Kuboraum και όποιο άλλο brand μπορείτε να σκεφτείτε το πιθανότερο είναι πως στα Kokkoris Optics μπορείτε να το βρείτε, δεν είναι τυχαίο πως οι καλύτερες και πιο αναγνωρισμένες blogger σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι fan τους. Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, στα Kokkoris Optics δίνουν την ψυχή τους …για τα μάτια σας! Instagram kokkorisoptics Eshop www.kokkorisoptics.gr

Πληροφορίες για την GLAMAZONS:

Eεμπνευσμένα από τις Αμαζόνες, τις όμορφες γυναίκες πολεμίστριες που κυριαρχούσαν στην Αρχαία Ελληνική μυθολογία, τα Glamazons αντιπροσωπεύουν , μυστήριο, δυναμισμό και λάμψη .

Λιτά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά, συγκρατημένα αλλά και ανατρεπτικά. Αυτές είναι μερικές από τις αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν το ελληνικό brand υποδημάτων, Glamazons. Η Glamazons παρουσιάζει μια νέα πρόταση χειροποίητων υποδημάτων χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας δέρματα και υλικά. που απευθύνεται στην “αμαζόνα” της urban καθημερινότητας, την γυναίκα πολεμίστρια που αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία σαν πρόκληση και όχι σαν εμπόδιο. Μοντέρνα αλλά και κομψή - απαλλαγμένη από κάθετι περιττό, η γυναίκα της Glamazons ισορροπεί ανάμεσα στον δυναμισμό και την κομψότητα, προσεγγίζοντας με μια μοντέρνα διάθεση τη γυναικεία θηλυκότητα.

Το ελληνικό brand το συμβολίζει το χρυσό βέλος. Το χρυσό χρώμα υποδηλώνει την λάμψη και την ομορφιά της γυναίκας ενώ το βέλος αυτό κάθε αυτό την ανυπέρβλητη δύναμη.

Η σχεδιάστρια πίσω από το brand Ναστάζια Δαρίβα, μυήθηκε στον κόσμο της υποδηματοποιίας ως μαθητευόμενη στην επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της και έχοντας αντλήσει την απαραίτητη πρακτική εμπειρία, λανσάρει για τη σεζόν ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι 2015, την προσωπική της σειρά χειροποίητων υποδημάτων, παρουσιάζοντας μια πολύ ελκυστική άποψη του urban style. (www.glamazons.com)

Πληροφορίες για την SUPERFOODS:

Η SUPERFOODS™ αποτελεί την πρώτη εταιρεία που εισήγαγε και ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Οι υπερτροφές -ή αλλιώς superfoods- είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα που φυτρώνουν πάνω στον πλανήτη μας. Αποτελούν τροφές με πολύ υψηλή διατροφική αξία, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης μοναδικών θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και με επιπλέον θετικές επιδράσεις. H συστηματική τους κατανάλωση αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, αποτοξινώνει και αναζωογονεί το σώμα, το βοηθάει να λειτουργεί καλύτερα, να διατηρείται υγιές και να έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Κάποιες γνωστές υπερτροφές είναι το ιπποφαές, η σπιρουλίνα, το γαϊδουράγκαθο, η εχινάτσια, η κανέλα, το κράνμπερι κά.

Η SUPERFOODS™ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση γύρω από τις υπερτροφές, μελετάει συστηματικά τις ιδιότητές τους και φροντίζει για την αξιοποίησή τους σε συμπληρώματα διατροφής σε συμπυκνωμένες δόσεις μέσα από ειδικές μεθόδους επεξεργασίας. Διαθέτει μια ευρεία ποικιλία φυσικών συμπληρωμάτων με μοναδικά, σημαντικά οφέλη για να καλύψει πραγματικές, καθημερινές ανάγκες. Όραμά της είναι να τονίσει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει η φύση στο σύγχρονο άνθρωπο.

Πληροφορίες για την ΤΖΑΝΝΕΣ - MONT BLANC:

"H εταιρεία Τζάννες Α.Ε., ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητά της στις αρχές του 20ου αι. με βασικό αντικείμενό της την εισαγωγή και διανομή προϊόντων καπνού, ειδών γραφής και δώρων πολυτελείας. Στις αρχές της δεκαετίας του '50 η εταιρεία ήταν ο αποκλειστικός διανομέας των αναπτήρων "Ronson" καθώς και της Montblanc, ενώ επί σειρά ετών συνεργάστηκε με πολλά διάσημα, πολυτελή brands παγκοσμίου φήμης. Σήμερα, καθώς και για τα τελευταία 60 χρόνια η εταιρεία έχει την αποκλειστική διάθεση της Montblanc στην Ελλάδα και διαθέτει 3 καταστήματα στην Αθήνα εκ των οποίων τα 2, στα πολυκαταστήματα Attica (στο κέντρο της Αθήνας και το Golden Hall).

TZANNES SA was launched during the beginning of the 20th century and it was a family company whose main business activity included importing and distributing tobacco, stationary and gift luxury goods. At the begging of the 50s, the company was the sole distributor of the lighters’ brand Ronson as well as of the stationary brand MONTBLANC. During the years, TZANNES SA collaborated with famous houses of cigars such as Havana’s Romeo Julietta, MC BARENS pipe tobacco, STANWELL tobacco pipes, Colibri lighters, KING EDWARD cigars, GRAF VON FABER CASTELL and MONTEGRAPPA stationary, DUNHILL luxury products, HAUREX watches and more. Today as well as for the past 60 years the company has been the sole distributor of MONTBLANC in Greece. It includes 3 stores – 2 of them are selling points in the department stores Attica (downtown Athens and Golden Hall). Finally the products can be found at about 50 points of sale within stores and boutiques all over Greece.

Πληροφορίες για την ΙΩΝΙΑ:

Η ΙΩΝΙΑ ιδρύθηκε το 1972. Στην πραγματικότητα όμως, η ιστορία της είναι πολύ πιο μακρόχρονη, αφού η ΙΩΝΙΑ δημιουργήθηκε ως συνέχεια του εργοστασίου ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1909. Χρησιμοποιούσε πρώτες ύλες που έφταναν από το νησί της Μήλου και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες, για την ποιότητα των προϊόντων τους, βιομηχανίες hard-paste πορσελάνης και φαγεντιανής στη Μεσόγειο.

Στη διάρκεια της πορείας της, η ΙΩΝΙΑ έδειξε αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής. Έτσι, αναδείχθηκε σε ηγέτη της ελληνικής αγοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών πορσελάνης. Επιπλέον, ξεχώριζε πάντα για το design των συλλογών της, το οποίο αναλάμβαναν διακεκριμένοι έλληνες ζωγράφοι και καλλιτέχνες. Τα τελευταία

15 χρόνια, η ΙΩΝΙΑ ανάπτυξε δίκτυο καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων της με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ τραπεζιού. Το 2011, το εμπορικό σήμα ΙΩΝΙΑ και το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής περιήλθαν στην YALCO - Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, που η ιστορία της ξεκινά το 1920.

Πληροφορίες για τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ:

Εδώ και 33 χρόνια, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραμένει πιστός στη διαρκή του δέσμευση να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», προσφέροντας κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Σήμερα, ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, 1200 κλινών συνολικά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Π. Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και τη Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ.

Συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερους από 2500 ιατρούς, 390 διαγνωστικά κέντρα και 8 μονάδες αιμοκάθαρσης σε όλη την Ελλάδα. Επίσης διαθέτει ένα ευρύ Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών ανά την Ελλάδα, 4 ιδιόκτητα κέντρα στη Ρουμανία, με την επωνυμία MEDSANA, και διατηρεί σταθερές συνεργασίες στη Βόρεια Αφρική, στα Βαλκάνια, στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου και σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Προτεραιότητα του Ομίλου είναι η προσέλκυση διεθνών ασθενών στην Ελλάδα, συνεισφέροντας, έτσι, στην εθνική οικονομία με συντονισμένες ενέργειες Ιατρικού Τουρισμού. Για περισσότερες πληροφορίες: www.iatriko.gr

Πληροφορίες για το ISA SCHOOL:

Στο International School of Athens (ISA) η εκπαίδευση ξεπερνά τα όρια της σχολικής αίθουσας και η μαθησιακή διαδικασία αποτελεί ευκαιρία για πολύτιμες εμπειρίες ζωής. Στο ISA τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά σε ολιγομελή τμήματα με εντελώς διαφορετικό τρόπο διδασκαλίας που δεν απαιτεί αποστήθιση ή φροντιστήρια. Οι μαθητές/τριες μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση του ISA έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ταλέντα τους αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμες για το μέλλον τους ικανότητες.

Καθεμία από τις βαθμίδες του ISA, ο παιδικός σταθμός- νηπιαγωγείο (Melina’s Kindergarten), το δημοτικό, το γυμνάσιο και το λύκειο έχει τη δική του ταυτότητα, αλλά όλες βασίζονται στην ιδανική ισορροπία μαθημάτων και δραστηριοτήτων. Βασικό πλεονέκτημα του Melina’s Kindergarten (για παιδιά από 2½ έως 6 ετών) είναι ότι είναι ανοικτό “365 μέρες το χρόνο από τις 07:00 έως τις 19:00”.

Το ISΑ είναι αναγνωρισμένο από τον Οργανισμό International Baccalaureate που εδρεύει στην Γενεύη και είναι το μοναδικό διεθνές σχολείο στην Ελλάδα που προσφέρει και τα τρία προγράμματα ΙΒΟ (PYP - πρόγραμμα σπουδών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, MYP & ΙΒ Diploma - πρόγραμμα σπουδών για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση)

Επιπρόσθετα, το ISΑ είναι αναγνωρισμένο από την Ένωση Σχολείων και Πανεπιστήμιων των Middle States της Αμερικής (MSA).

Δήλωση από την COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ AMITA:

H κα Πωλίνα Κάλλιου Marketing Manager Juices της Coca-Cola Τρία Έψιλον και Amita, δήλωσε: «Τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με κάποιας μορφής βία. Είναι τιμή μας να συνεισφέρουμε στο έργο της WIN Hellas που δρα στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισής της. Στηρίζουμε αυτόν το σκοπό ως Coca-Cola Τρία Έψιλον μαζί με την Amita, καθώς διαχρονικά είμαστε στο πλευρό των γυναικών, και ιδιαίτερα των μαμάδων, τις οποίες στηρίζουμε έμπρακτα με πρωτοβουλίες και καμπάνιες, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αλλά και τη δυσκολία του ρόλου τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να τιμήσουμε τις γυναίκες για μία ακόμη φορά και θέλουμε να συγχαρούμε την WIN Hellas για την πρωτοβουλία και το έργο της.»

Πληροφορίες για τo DNA CENTER:

Τα Dna Centers είναι σύγχρονα κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής & Επιστημονικής Κοσμετολογίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας για Μόνιμο Επανασχηματισμό Σώματος, Ολιστική Αλλαγή Προσώπου και Πιστοποιημένη Μόνιμη Αποτρίχωση. Το επιστημονικό προσωπικό διεξάγοντας την ειδική διαγνωστική μέθοδο ΗΟLISTIC SCAN προτείνει λύσεις βασισμένες σε εξατομικευμένες ανάγκες με γνώμονα την μοναδικότητα του κάθε οργανισμού προτείνοντας υπηρεσίες σύγχρονης τεχνολογίας με διεθνείς εγκρίσεις και πιστοποιήσεις. Τα Dna Centers βρίσκονται στην Αθήνα ,Σύνταγμα & Πατησίων και στην Θεσσαλονίκη, στην Πλ. Αριστοτέλους .www.dnacenters.gr

Πληροφορίες για τo HELLO:

Το Hello!, το μεγαλύτερο διεθνές περιοδικό που ανήκει στη μεγάλη εκδοτική οικογένεια του Hola! και του Hello!, έχοντας συμπληρώσει έντεκα επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο της W.I.N. Hellas, καθώς και σε όλες τις φιλανθρωπικές δράσεις της, τις οποίες στηρίζει σταθερά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του οργανισμού.

Πληροφορίες για τo MAD:

"Το Mad στηρίζει την Μ.Κ.Ο W.I.N. HELLAS και τις δράσεις της σε κάθε τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Με κάθε μέσο του προωθεί τις προσπάθειες της Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS για την εξάλειψη κάθε μορφής βίας κατά των γυναικών.

Σ’αυτό το πλαίσιο το Mad βρίσκεται και στο ετήσιο event στις 8 Μαρτίου, παρουσιάζει τα αποτελέσματα και τις δράσεις της Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS και συνομιλεί με τους παρευρισκόμενους για τα νέα δεδομένα στην προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον."

Πληροφορίες για τo Queen.gr:

Το Queen.gr, το κορυφαίο γυναικείο site που ακολουθούν πιστά χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα, στηρίζει την Μ.Κ.Ο.W.I.N. HELLAS και το σημαντικό έργο της την Ημέρα της γυναίκας και γιορτάζει μαζί της για όλες τις γυναίκες που μας χρειάζονται

Το Νο 1 γυναικείο portal στην Ελλάδα και βραβευμένο για το ποιοτικό περιεχόμενό του, το Queen.gr αποτελεί την φρέσκια προσέγγιση που κάθε γυναίκα χρειάζεται για να κάνει την καθημερινή της ζωή πιο όμορφη. Καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων, προσφέρει καθημερινές συμβουλές και παρέχει πλούσιο περιεχόμενο στο κοινό, που το έχει αναδείξει ως τον premium προορισμό ενημέρωσης για τη σύγχρονη γυναίκα.

Πληροφορίες για την DPG DIGITAL:

Μέλος του DPG GROUP OF COMPANIES, αποτελεί το πληρέστερο δίκτυο digital media της Ελληνικής αγοράς. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων sites, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, αλλά και τις συνέργειες με τις εταιρίες του Ομίλου στους τομείς του Web Development, του Integrated και του Mobile Marketing, παρέχει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες στον τομέα της διαφήμισης, του marketing και της επικοινωνίας. (www.dpgmedia.gr)

Πληροφορίες για την TSANTALI:

Η TSANTALI αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία με εξαγωγές σε 55 χώρες. Ξεκινώντας την ενασχόλησή της με το κρασί και τα αποστάγματα το 1890, σήμερα η 4η γενιά της οικογένειας Τσάνταλη συνεχίζει αυτή την πολύτιμη κληρονομιά. Από τους αμπελώνες της TSANTALI σε Άγιο Όρος, Χαλκιδική, Ραψάνη, Μαρώνεια και Νάουσα, παράγονται μερικές από τις πλέον αναγνωρίσιμες και πολυβραβευμένες ελληνικές ετικέτες εντός και εκτός συνόρων.

Πληροφορίες για τον PAPASPIROU:

Η εταιρία Papaspirou, με ιστορία και τεχνογνωσία από το 1940, σήμερα με την 3η γενιά στο τιμόνι, διαθέτει 4 καταστήματα σε Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αθήνα & Αχαρνές ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering για εταιρικές & προσωπικές εκδηλώσεις. Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση και έχοντας ως βασική αξία την ποιότητα, δημιουργεί καθημερινά, μοναδικά, χειροποίητα προϊόντα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας εξελίσσεται ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων και αξιοποιούνται όλα εκείνα τα λαχταριστά μυστικά που περνάνε από γενιά σε γενιά 75 χρόνια τώρα. www.papaspirou.gr

Πληροφορίες για την INK DESIGN:

Ο Γιώργος Πιζάνης, designer με πολυετή εμπειρία στο marketing και στις γραφικές τέχνες, έκανε πραγματικότητα το όραμά του για ένα design studio που θα υπερέβαινε τις προσδοκίες των πελατών, ιδρύοντας την INK DESIGN το 1986.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Δημήτρης Τσαμάλης και ο Θανάσης Ράπτης τον συντρόφευσαν στο δημιουργικό του ταξίδι, αναλαμβάνοντας το design και το digital τμήμα αντίστοιχα.

Με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα έχει εξελιχθεί σε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία ταλαντούχων γραφιστών, έμπειρων developers, παθιασμένων κειμενογράφων και επαγγελματιών του marketing.

Στην INK DESIGN βοηθάμε τους πελάτες μας να διηγηθούν την ιστορία τους με έξυπνο branding που δημιουργεί αναγνωρισιμότητα και αφοσίωση, προσφέρει αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Είτε δημιουργούμε ένα λογότυπο, μια έντυπη καταχώριση, ένα σχεδιασμό συσκευασίας, ένα ολοκληρωμένο branding ή μία digital marketing στρατηγική, ο σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε και να εδραιώσουμε μια συνεπή ταυτότητα για το brand, που θα τραβήξει την προσοχή του πελάτη και θα τη μετατρέψει σε αλληλεπίδραση και πωλήσεις.

Πληροφορίες για ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ:

Tο Κρεοπωλείο της Αγοράς Ε.Ε. ανήκει στον όμιλο ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ από το Σεπτέμβριο του 2013 . Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται εντός της κεντρικής λαχαναγοράς Αγ. Ι. Ρέντη. Ένας χώρος άνετος, με εξυπηρέτηση οργανωμένη στον οποίο μπορεί να βρει κανείς εκτός από τα νωπά κρέατα κάθε είδους έτοιμα παρασκευάσματα που φτιάχνονται καθημερινά, για πιο γρήγορο φαγητό στο σπίτι. Σε ειδικό χώρο του καταστήματος είναι συγκεντρωμένη μια μεγάλη ποικιλία από συσκευασμένα λουκάνικα και αλλαντικά, ενώ ένα μεγάλο τμήμα καταλαμβάνουν τα επιλεγμένα προϊόντα παντοπωλείου, από ελαιόλαδο, τυριά και ζυμαρικά μέχρι σάλτσες, κρασιά, ελιές, διάφορα deli, ελληνικά και εισαγωγής.

Πληροφορίες για ARAPIS-SEA FOOD:

Εδώ και 72 χρόνια, τροφοδοτούμε την αγορά, με εκλεκτά ζωντανά όστρακα και οστρακόδερμα. Με αφοσίωση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες δύτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να προσφέρουμε καθημερινά μια εξαιρετική ποικιλία οστράκων και άλλων επιλεγμένων αλιευμάτων. Βαρβάκειος Αγορά • Ιχθυοπωλείο Νο 49T: 210 3213069 •6940 1400 13 E: live@arapis-seafood.comarapis-seafood.com Ζωντανά Όστρακα από το 1944