Όλες μαζί λέμε ΌΧΙ στην Βία και ΝΑΙ στην W.I.N. Hellas

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Όλες μαζί λέμε ΌΧΙ στην Βία και ΝΑΙ στην W.I.N. Hellas

Όπως έχετε καταλάβει τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουμε μια μεγάλη βραδιά ενόψει την Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών με την στήριξη πολλών γυναικών αλλά και αντρών

Οργανώνω ένα δείπνο στις 29 Νοεμβρίου στο εστιατόριο Fifty Seven στην Γλυφάδα με πολλές εκπλήξεις. Εκτός του δείπνου θα υπάρχει ένα τεράστιο Celeb Cat Walk με ρούχα των Ελλήνων σχεδιαστών Celia D, G.Papadogamvros & Vlassi Holeva και η παρουσιάστρια θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

Θα ακολουθήσει Live μουσική με τους Jo Black & Dj Νίκος Πίπας.

Φέτος έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο μενού για όλους.

Εδώ είμαστε στο ατελιέ της Celia Dragouni με τα κορίτσια που στηρίζουν με πολύ αγάπη τον σκοπό της W.I.N. HELLAS, καθώς δοκιμάζουν τα υπέροχα Boho ρούχα της σχεδιάστριας.

Θα υπάρχει το Welcome drink για όλους, της Lanson Champagne που είναι και ο Μέγας χορηγός και μας λέει Απολαύστε υπεύθυνα.

Για αυτούς που θα αγοράσουν εισιτήριο των 20 ευρώ στο μπαρ θα απολαύσουν εκτός από την Lanson, πλατώ τυριών και αλλαντικών, παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο της Kayak αλλά και ένα ποτήρι κρασί Κανένας Tsantali.

Για αυτούς που θα επιλέξουν το εισιτήριο των 80 ευρώ περιλαμβάνει πλατώ τυριών και αλλαντικών, ένα ποτήρι κρασί Κανένας Tsantali, Tartar trilogy : beef, tuna & salmon, Tangerine sorbe by Kayak, φθινοπωρινή μακαρονοσαλάτα Melissa που είναι συνταγή της Mamatsita food blogger : Πέννες Melissa από δίκοκκο σιτάρι με κολοκύθα, μπρόκολο, σταφίδα , κατσικίσιο τυρί και dressing vinaigrette μελιού, Σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ καρότου, πατάτα Περού εκραζέ, και σάλτσα από δενδρολίβανο. Το επιδόρπιο είναι φτιαγμένο από την Kayak και είναι το Berry Heart Dacquoise βανίλιας με pâtisserie φράουλας και σάλτσα φράουλας.

Για κρατήσεις καλέστε στο 6982220000

Το μόττο μας είναι : #OneForAllAndAllForWinHellas Hashtags : #WinHellas #Lanson