Backstage με τους Scorpions!!!

Backstage με τους Scorpions!!!

Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν.

Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν ήταν και αυτή στην κατάμεστη συναυλία των θρυλικών Scorpions. Είναι η 4η που τους βλέπω και η 2η που έχω Backstage access. Μοναδική εμπειρία, όσοι με παρακολουθείτε χρόνια θα γνωρίζεται πως η μουσική είναι η ζωή μου.

Τον Θεό Rudolf Schenker, που είναι ο Κιθαρίστας των Scorpions είχα την χαρά να τον γνωρίσω πριν 5 χρόνια περίπου σε ένα πολύ κλειστό κάλεσμα του Paulo Cohelho. Ο Rudolf είναι κολλητός με τον λατρεμένο μου Ciro Orsini που κλείνουμε σχεδόν 30 χρόνια φιλίας και έτσι έγινε και το κονέ και μου κανόνισε να πάω backstage στην συναυλία τους. Εκτός του ταλέντου του, ο Rudolf είναι ο πιο Cool Rock Star που έχω γνωρίσει, είναι ακομπλεξάριστος και υπέρ άνετος και easy going. Περάσαμε λίγη ώρα στο καμαρίνι του όπου βγάλαμε το βιντεάκι που πόσταρα στο www.instagram.com/majenco, όπου στα highlights θα δείτε όλη την εμπειρία μου επί σκηνής κλπ.

Συνάντησα και τον Klaus Meine ( τον είχα ξανά συναντήσει πριν μερικά χρόνια πάλι backstage στην συναυλία που κάναν μαζί με τους White Snake).

Ο Rudolf έκανε ένα απίστευτο σολάκι πριν ξεκινήσει η επίσημη εμφάνιση τους, ήταν μαγικό τα έχω τα βιντεάκια όλα βάλει στο Ιnstagram.

Μαζί με τις φιλενάδες μου την Μάντα, την κόρη της Σήλια, την Μιράντα και την Αννίτα χορεύαμε και τραγουδούσαμε «Send me an Angel», & «Rock me like a hurricane» κλπ.

Η έκπληξη της βραδιάς μου ήταν οι 3 μικροί μου φίλοι οι Λευκαδίτες, Ο Σπύρος, ο Ραφαήλ και ο Κάρολος που τους έβαλα και αυτούς backstage και τα δώσανε όλα σαν μικροί ροκάδες που είναι!