Celebrity Cooking for W.I.N. Hellas

Celebrity Cooking for W.I.N. Hellas

Χθες το βράδυ οργάνωσαμε για την W.I.N. Hellas στο εστιατόριο Barque με πολύ επιτυχία το Celebrity Cooking. Μαζευτήκαμε λίγο μετά τις 8 για να κάνουμε τις απαραίτητες ετοιμασίες μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, τον Παύλο Σταματόπουλο, την Έλενα Παπαβασιλείου, τον Μύρωνα Στρατή, τον Γιώργο Λιανό, την Μαίρη Συνατσάκη που είχε διπλό ρόλο μιας και πήρε το μικρόφωνο και ανέλαβε να ρωτήσει όλους τα πάντα μπροστά στην κάμερα του MAD, τον Σωτήρη Νίνη, την Νικολέττα Ράλλη, την Χριστίνα Αλούπη, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Νίκο Βουρλιώτη, την Μαριλίτα Χατζηβασιλείου { ακά http://gourmelita.blogspot.gr } ,την  Donna Chalas {γνωστή ως @cakeladygreece https://www.facebook.com/pages/Donnas-Bridal-Sweet-Cakes-Decor-and-Happenings/12204197458?fref=ts } , την Δέσποινα Καμπούρη {που θα ανεβάσει φωτογραφίες με τον δικό της φακό από την υπέροχη βραδιά στο http://www.mothersblog.gr }, ο Αξιότιμος Δήμαρχος Κηφισιάς ο Κύριος Νίκος Χιωτάκης αλλά και απο τον Παναθηναΐκό ο James Gist & o Rumel Curry.

Χωριστήκαμε σε 4 ομάδες όπου όταν η πρώτη ομάδα έκανε τις ετοιμασίες η δεύτερη σέρβιρε το φαγητό καθώς η Αννίτα Ναθαναήλ τους έπαιρνε συνέντευξη την ώρα που γινόντουσαν τα διάφορα μέσα στην κουζίνα. 

Οι διαδικασία της βραδιάς είχε ώς εξής :

Μπαίνοντας στο Barque υπήρχε το welcome drink που ήταν ή νέα μπύρα με λεμόνι Radler της Amstel που πραγματικά δεν έχω πιει κάτι πιο δροσιστικό. Τα τραπέζια ήταν όλα έτοιμα με τα απαραίτητα ποτήρια τόσο για την τριλογία της Amstel όσο και για την τριλογία, λευκού, ροζέ και κόκκινου Κανένας κρασιού του Tsantali που πάντα είναι εκεί και μας στηρίζει.

Το μενού ήταν :

2 ορεκτικά κροστίνι με προυσούτο, ρόκα, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, και το άλλο αντίστοιχα με σαλάμι και προβολόνε, η σαλάτα ήταν με παξιμάδια Τσάνος , μοτσαρέλα , ντοματίνια, βασιλικό και πέστο, το επόμενο πιάτο ήταν της Βarilla που ήταν ταλιατέλες με ντομάτα, βασιλικό και φρέσκα ντοματίνια, το κυρίως ήταν κοτόπουλο και πατάτες με δενδρολίβανο και σώς λεμόνι και μουστάρδας και η Donna επιμελήθηκε τα Αμερικάνικα γλυκά που ήταν 3 διαφορετικά σε βαζάκια με τα δικά τους κουταλάκια.

Την μουσική επιμέλεια την ανέλαβε ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους χορηγούς της βραδιάς αυτής που ήταν οι : AMSTEL, BARILLA, FOXLIFE, COSMETIC DERMAMEDICINE, TSANOS BAKERY, καθώς και την οινοποιία TSANTALI με τον οίνο ΚΑΝΕΝΑΣ, που με την ευγενική τους χορηγία μπορέσαμε και πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση αυτή. 

Οι εταιρείες Donna's, +39, Argo Market, Αίνος, Ανανίας Ελαιόλαδο και Παπασπύρου ευγενικά διάθεσαν τα προΐόντα τους και τα ΙΕΚ Ξυνή σχεδίασαν όλα τα υλικά επικοινωνίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας , το MAD, την DPG MEDIA και το  gourmelita.blogspot.gr που στις προσεχείς ημέρες θα ανεβάσει όλες τις συνταγές.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν αλλά και τους ιδιοκτήτες του Barque τον Δημήτρη Πασαλιάδη και τον Παναγιώτη Καλλίγερο αλλά και την Ειρήνη Κατραβά για την πολύτιμη στήριξη της.