Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Όταν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται !!!

Όλοι είναι εκεί ό ένας για τον άλλον..

Ευτυχώς που υπάρχει και το whats app γιατί με τα thread messages που δημιούργησα μπορούσαμε να συννενοηθούμε σχεδόν όλες στο ατελιέ της Celia D. Εκτός της Δέσποινας Καμπούρη, της Ελένης Καρποντίνη, της Νεσχάν Μουλαζίν, της Νιόβης Τσόγια, της Άννας Πρέλεβιτς & της Ισμήνης Νταφοπούλου που κανονίσαμε να πάνε άλλη μέρα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, όλες οι υπόλοιπες ήταν Κυρίες στο ραντεβού τους με μεγάλη έκπληξη της Josephine Berg που είχε μαζί της όχι έναν αλλά δύο συνοδούς. Τον άντρα της Marcus και τον γλύκα γιό τους τον Lionnel που κέρδισε όλα τα βλέμματα.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος τον αγώνα που δίνει από το 2006 η W.I.N Hellas κατά της ενδοοικογενειακής βίας και ειδικότερα κατά της βίας των γυναικών. Είναι πάνω από 5000 γυναίκες που έχουν παρακολουθήσει προγράμματα της W.I.N. Hellas και έχουν ζητήσει και πάρει την βοήθεια από τον Μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως μια γυναίκα για να παραδεχτεί πως έχει πρόβλημα και για να ζητήσει βοήθεια, έχει φτάσει να έχει στατιστικά κακοποιηθεί 36-38 φορές. Δύο στις 3 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν αντιμετωπίσει κακοποίηση. Είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό και πρέπει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του τα αυτιά του αλλά και το στόμα του λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΒΙΑ!!!

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τους τρόπους βοήθειας του οργανισμού, είτε με τα διάφορα προγράμματα είτε με την υποστήριξη από ειδικευμένους ψυχολόγους και δικηγόρους.

Δεν είναι εύκολο να διοργανώσεις μια βραδιά σαν και αυτήν που έχουμε ετοιμάσει και για αυτό ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζουν πάντα.

Πάνω από όλα το Femall.gr που με το που τους εξηγήσαμε περί τίνος πρόκειται αμέσως ευαισθητοποιήθηκε και δέχθηκε να είναι ο Μέγα χορηγός μας μιας και έχει άμεση επαφή λόγο αντικειμένου με τις γυναίκες. ( το οποίο έχει ετοιμάσει και για όλο τον κόσμο που θα κάνει κράτηση τραπεζιού, δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα)..

Το εστιατόριο Rakkan για την υπέροχη φιλοξενία που μας έχει ετοιμάσει με δύο διαφορετικά μενού που περιλαμβάνουν 5 πιάτα έκαστος των 70 ευρώ, ( μην ξεχνάτε πως είναι για φιλανθρωπικό σκοπό), και με είσοδο στον χώρο του μπαρ 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ΜΟΝΟ του οινοποιού TSANTALI που μας στηρίζει πάντα.

Τον Γιώργο Γαλακτερό με την εταιρεία Galakteros Event Production που έχει αναλάβει όλη την παραγωγή, αλλά και που με το που του είπα τον λόγο που γίνεται το event προσφέρθηκε αμέσως αφιλοκερδώς να μας στηρίξει.

Τα κομμωτήρια Freestyle & τα προϊόντα μακιγιάζ της MAC που είναι υποστηρικτές μας αλλά και το MAD το HELLO & το QUEEN.GR που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μας και μας στηρίζουν με την βοήθεια τους.

Όταν πήρα τηλέφωνο την Σήλια Δραγούνη να της το προτείνω ήταν σε διακοπές και δεν ήταν καθόλου έτοιμη για κάτι τέτοιο και με το που της είπα τον σκοπό αμέσως είπε το ναι με αποτέλεσμα τώρα να δουλεύει νυχθημερόν για να βγει το τέλειο Charming αποτέλεσμα για την νέα της κολεξιόν.

Όταν πήρα τηλέφωνο όλα τα κορίτσια αμέσως δίχως δεύτερη κουβέντα όλες δέχθηκαν και αν και μερικές ντρέπονται να κάνουν πασαρέλα και δεν είναι άνετες ξέρουν πως όλο αυτό γίνεται μόνο για καλό και έτσι με αυτά και με αυτά μαζευτήκαμε την Δευτέρα το πρωί στις 12 στο ατελιέ της Celias D., για να κάνουν όλες fitting και τις ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά για αυτό.

Ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω στον κόσμο και για αυτό ζήτησα στην Ιωάννα Σεβοπούλου που έχει μια υπέροχη φωνή να μας τραγουδήσει και αποδέχτηκε την πρόταση και εκείνη αφιλοκερδώς με το που της είπα τον σκοπό μας.

Πριν μερικά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα ( για εμένα είναι ο καλύτερος με τεράστια μουσική παιδεία ) ο Dj Γιάννης Σαρτζετάκης που επίσης με στηρίζει πάντα και για το W.I.N. Hellas αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι και ο Γιάννης αποδέχτηκε την πρόσκληση και θα είναι και αυτός εκεί για να σας ταξιδέψει πριν και μετά τα μουσικά ταξίδια που θα σας κάνει η Ιωάννα.

Η βραδιά θα έχει διάφορες εκπλήξεις και ο σκοπός είναι ιερός.

Θα ήθελα λοιπόν όσοι καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε για να βοηθήσουμε τον κόσμο να είστε εκεί για εμάς.