7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

Γωγώ Φούντα
7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

Για να σταματήσεις και να ταλαιπωρείσαι

Το σημερινό θέμα φίλη μου είναι ένα θέμα σοβαρό, που σίγουρα σε έχει απασχολήσει κάποια στιγμή στη ζωή σου, πιθανότατα να σε απασχολεί και τώρα. Είναι ένα θέμα ικανό να σε προβληματίσει και να σε στενοχωρήσει, παρά το γεγονός ότι τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλης σημασίας. Γιατί λοιπόν εσύ, που είσαι μία καλλονή, που έχεις τη δουλειά σου, τις κοινωνικές σου συναναστροφές κτλ κτλ, αδυνατείς να τα βρεις με τον άντρα που θέλεις, με αποτέλεσμα να βασανίζεσαι και να στενοχωριέσαι. Παρόλα αυτά, εγώ είμαι εδώ για σένα, για να σου δώσω μερικές συμβουλές, οι οποίες-εύχομαι-να σου φανούν σωτήριες.

Αρχικά…

Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό. Γινόμαστε πιεστικές και τελικά το παιχνίδι το χάνουμε πριν καν το καταλάβουμε. Σε περίπτωση που θέλεις η σχέση σου να γίνει ουσιαστική, να καταλήξετε σε γάμο ή τελοσπάντων να είστε σύντροφοι-όπως συμβαίνει συνήθως-το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να χαλαρώσεις. Οι άντρες μισούν τις υστερικές γυναίκες, και αυτές που είναι μονίμως στην τσίτα. Δοκίμασέ το.

Μη γίνεσαι… ζήτουλας

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η ελεύθερη μετάφραση του needy, όπως το αναφέρουν οι έρευνες του εξωτερικού. Σταμάτα να κρέμεσαι από πάνω του και να περιστρέφεται όλη σου η ζωή γύρω από εκείνον. Προσπάθησε να θυμηθείς πώς ήσουν πριν πέσεις στον έρωτά του, και γίνε εκείνο το άτομο. Σύντομα θα σε θεωρήσει δεδομένη, και θα πάψει να σε διεκδικεί. Το μόνο που θα κάνει, είναι να απαιτεί και να ζητάει (στην καλύτερη). Σύντομα αυτό θα το βαρεθεί. Λυπάμαι.

Αδιαφόρησε

Δε λέω να αδιαφορήσεις για εκείνον (και να στο έλεγα βασικά σιγά μην το έκανες). Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει, ότι η ζωή σου δεν εξαρτάται από το αν θα σου πει να είστε μαζί, να πάτε διακοπές ή να βρεθείτε το βράδυ. Έχεις το δικό σου πρόγραμμα το οποίο δεν μπορεί μονίμως να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες. Πες και κανένα όχι. Δε θα πάθει τίποτα.

Μην ξεχνάς…

Όταν σε ερωτεύτηκε μήπως ήσουν διαφορετική; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Εμείς οι γυναίκες από ένα σημείο και μετά, τείνουμε να ξεχνάμε το πώς ήμασταν στην αρχή μιας σχέσης, και να γινόμαστε μίζερες και νευρικές. Θυμήσου λίγο πώς ήσουν όταν πρωτογνωριστήκατε και δε θα χάσεις.

Δώσε ελευθερία

Μην κολλάς πάνω του σα βδέλλα. Έχει και εκείνος ζωή κάτι που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις. Καλώς ή κακώς, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μαζί. Βγες με τις φίλες σου και άσε και εκείνον να βγει με τους δικούς του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εκτιμήσει.

Άστον να σε περιποιηθεί

Λέμε συνήθως ότι οι άντρες αναζητούν στη γυναίκα την μαμά τους. Το οποίο ναι μεν είναι αλήθεια, δεν ισχύει πάντα δε. Σε περίπτωση που εκείνος δεν κάνει τίποτα και τα περιμένει όλα από σένα, κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση σας. Άστον να πάρει πρωτοβουλία και να νιώσει χρήσιμος. Δε θα κουραστεί και τόσο πολύ.

Μην του επιτρέπεις να σου φέρεται άσχημα

Τη στιγμή που θα ανεχτείς μία κακή συμπεριφορά, είναι και η στιγμή που το έχεις χάσει το παιχνίδι. Σε μία σχέση, οι δύο σύντροφοι είναι ισότιμοι, κάτι που θα πρέπει να γίνεται φανερό και από τις συμπεριφορές. Όταν λοιπόν απλά ανέχεσαι πράγματα και το μόνο που κάνεις είναι ένα ξέσπασμα μια φορά το τρίμηνο, τότε καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Όχι μόνο δε θα το λάβει υπόψιν του, αλλά θα συνεχίσει και με… ακόμη χειρότερη συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμη:

5 τρόποι για να δείξεις πιο γοητευτική στο λεπτό

Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

DPG Network