Πώς θα τον κάνεις να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του, χωρίς καν να προσπαθήσεις

Ιωάννα Τζανή
Πώς θα τον κάνεις να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του, χωρίς καν να προσπαθήσεις

Έτσι θα καταφέρεις να τριγυρνάς στο μυαλό του όλη μέρα και όλη νύχτα!

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να συγκριθούν σε αυτή τη ζωή με τον έρωτα και τον ενθουσιασμό. Πρόκειται για συναισθήματα που λειτουργούν ως κινητήριος δύναμη σε καθέναν και καθεμία από εμάς. Όταν ερωτευόμαστε, αποκτούμε δύναμη να εξελιχθούμε, έχουμε κέφι, έχουμε όρεξη, με λίγα λόγια λάμπουμε από μέσα προς τα έξω...

Το μυαλό μας πλημμυρίζει τις καρδιές μας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει κατακλύσει κάθε αίσθηση του σώματός μας. Κάνουμε όνειρα, σχέδια... Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, νομίζω καταλαβαίνεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάω.

Πώς να αφήσεις κάποιον όσο κι αν τον αγαπάς (γιατί μερικές φορές αυτό είναι το καλύτερο)

Βέβαια επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε εγωιστικά όντα, θέλουμε το ίδιο να συμβαίνει και σε εκείνον. Είναι ωραίο να σε σκέφτεται ακόμα και όταν βουρτσίζει τα δόντια του το πρωί, ή να χαζεύει φωτογραφίες σου στα social media, να χαμογελάει και να αναρωτιέται «τι του συμβαίνει».

Αν και τις περισσότερες φορές αυτό βγαίνει αβίαστα και είναι αμοιβαίο, εγώ έχω να σου προτείνω μερικούς τρόπους για να τον κάνεις να σε σκέφτεται όοολη μέρα και να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του λεπτό (είναι δοκιμασμένα και καρατσεκαρισμένα, εμπιστεύσου με!).

#1. Μην κοιμηθείς μαζί του από το πρώτο βράδυ!

Το ξέρω ότι αυτό θεωρείται παλιομοδίτικο, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Στο πρώτο ραντεβού, δεν υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό και αισθησιακό από το να τον αποχαιρετίσεις στο τέλος της υπέροχης βραδιάς με ένα παθιασμένο φιλί και μετά να τον αφήσεις να σε κοιτάζει όσο περπατάς προς το σπίτι σου. Να χαζεύει τα πόδια σου, τα μαλλιά σου, τον τρόπο που περπατάς... Πίστεψέ με, αυτό το φιλί για καληνύχτα θα τον κάνει να σε σκέφτεται πολύ περισσότερο απ' ό,τι αν είχατε καταλήξει να κάνετε σεξ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε κάποιο πάρκινγκ. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί αυτό! Άσε ένα μυστήριο να πλανάται γύρω σου, αυτό είναι που θα τον κάνει να θέλει να σε γνωρίσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το «αθώο» στάδιο δεν θα το ξαναζήσετε. Δεν είναι καν θέμα σεξ. Πρόκειται για λάμψη. Πρόκειται για την ουσία. Πρόκειται για ομορφιά...

#2. Δείξε καλοσύνη

Οι άνθρωποι μπερδεύουν την καλοσύνη με την αδυναμία. Αυτό είναι πρόβλημα. Οι ευγενικοί άνθρωποι δεν είναι αδύναμοι, είναι δυνατοί — πιθανώς πιο δυνατοί από εσένα και από εμένα πολλές φορές. Χρειάζεται κότσια για να είσαι καλός με κάποιον, να βγαίνετε έξω και να τον ακούς πραγματικά όταν είναι πεσμένος ή να τον βοηθάς όταν το χρειάζεται. Ειδικά όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου. Η καλοσύνη που βγάζεις από μέσα σου και η κατανόηση που του δείχνεις, θα τον κάνει να θέλει να μοιράζεται μαζί σου καθετί του συμβαίνει, να σε αναζητά, να θέλει να σου διηγηθεί κάθε καλή και κάθε κακή στιγμή μέσα στην ημέρα του.

#3. Μοιράσου μαζί του τις βαθύτερες επιθυμίες σου

Συχνά, πιστεύουμε ότι οι επιθυμίες μας είναι μόνο δικές μας και ότι πρέπει να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Αυτό πηγάζει κυρίως από φόβο ή ανασφάλεια. Όμως δεν υπάρχει πιο θελκτικό πράγμα από το να είσαι απελευθερωμένη, να μοιράζεσαι τα βαθύτερα «θέλω» και τις επιθυμίες σου μαζί του, να ενεργοποιείς το ανδρικό ηρωικό του ένστικτο να θέλει να εκπληρώσει όλα αυτά που λαχταράς... Οι άντρες λατρεύουν τις απευθερωμένες, ειλικρινείς και ανοιχτές γυναίκες και πίστεψέ με, δεν υπάρχει κανείς που δεν θα χαμογελάσει όταν διαβάσει ένα μήνυμα με το τι θέλεις εκείνη τη στιγμή, ακόμα κι αν βρίσκεται στο πιο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού της ημέρας.

#4. Να σέβεσαι και να εκτιμάς ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Αν θέλεις ένας άντρας να σε σκέφτεται συνεχώς, πρέπει να είσαι κάποια που αξίζει να σκέφτεται. Πρέπει λοιπόν να σέβεσαι και να εκτιμάς τον εαυτό σου. Να σου φέρεσαι σαν βασίλισσα. Να θέτεις όρια, να μην κυνηγάς, να μην δείχνεις απελπισμένη.