6 celebrity décor brands που θα σε κάνουν να ζεις όπως οι αγαπημένοι σου stars

Sabine Camhi
6 celebrity décor brands που θα σε κάνουν να ζεις όπως οι αγαπημένοι σου stars

Αυτές οι διάσημες μετέτρεψαν το πάθος τους σε πολύ επιτυχημένες συνεργασίες!

Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά στο Hollywood, τα celebrity decor brands θα μηνούν για πάντα. Αυτές τις μέρες, πολλοί από τους αγαπημένους μας A-listers είναι επίσης «διακοσμητές μερικής απασχόλησης». Και το καλύτερο; Τα περισσότερα από αυτά τα brands είναι προσιτά.

Οπότε, αν ελπίζεις να αναβαθμίσεις ένα WFH (work from home) έπιπλο όπως μια πολυθρόνα με μερικά trendy μαξιλάρια, εμείς σου λέμε πως μπορείς. Ναι, ναι, ξέρουμε, είναι φανταστικό, και έχουμε να ευχαριστήσουμε, μεταξύ άλλων, την Reese Witherspoon και την Drew Barrymore. Αν θέλεις να μάθεις τι ακριβώς προσφέρουν αυτές οι A-listers μέσα από τα brands τους, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

kate_hudson_tapetsaries.jpg

Ακόμα και η Kate Hudson oρκίζεται στις εντυπωσιακές ταπετσαρίες τοίχου... για romantic διάθεση!

1. Flower Home της Drew Barrymore

Με την βοήθεια του Walmart, η Drew Barrymore κυκλοφόρησε τη Flower Home το 2019, με μια συλλογή από πολύχρωμα έπιπλα και décor. Όπως έχει πει η ίδια «το σπίτι σου πρέπει να είναι χαρούμενο και να σε εμπνέει». Από τότε, η επιχειρηματίας έχει επεκτείνει την συλλογή της με προϊόντα όπως μπογιές. Μάλιστα, η Drew παρουσίασε και ένα νέο brand, το Beautiful Kitchenware. μαζί με τoν Made by Gather Founder και CEO Shae Hong.


https://www.instagram.com/p/BwfG578HPww/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Miranda Kerr Home της Miranda Kerr

Η Miranda Kerr κυκλοφόρησε και εκείνη την συλλογή της με είδη σπιτιού το 2019 σε συνεργασία με την Universal Furniture. Τα σχέδιά της είναι μοντέρνα, με καθαρές γραμμές και θηλυκή αισθητική.


https://www.instagram.com/p/BxsefWilQow/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. ED της Ellen DeGeneres

Το ED της Ellen DeGeneres ξεκίνησε το 2015 από την διάσημη παρουσιάστρια. Εκτός από το σούπερ επιτυχημένο της talk show, η Ellen είναι γνωστή και για το πάθος της για το interior design! Η συλλογή της περιλαμβάνει κατηγορίες όπως φωτιστικά, σεντόνια, κουβέρτες και άλλα πολλά.


https://www.instagram.com/p/CaJGdTfLgUL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. CB2 x Kravitz Design του Lenny Kravitz

Το brand του τραγουδιστή Lenny Kravitz, Kravitz Design, κυκλοφόρησε την συνεργασία του με την CB2, μια εταιρεία με μοντέρνα είδη σπιτιού, το 2021. Η συλλογή του με boho κομμάτια εμπνευσμένα από τα ’70s περιλαμβάνει τολμηρά prints, δέρμα, ξύλο και μέταλλο, ιδανικά για ένα elegant αλλά μοντέρνο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CIi2641pqk5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Draper James της Reese Witherspoon

Πιθανότατα γνωρίζεις το brand της Reese Witherspoon, Draper James. Ήξερες όμως πως το label περιλαμβάνει και είδη διακόσμησης σπιτιού; Η συλλογή περιλαμβάνει λινά, κεριά, σκεύη από γυαλί και βιβλία.



6. Kelly Clarkson's Home της Kelly Clarkson

Η τραγουδίστρια Kelly Clarkson κυκλοφόρησε την συλλογή της με είδη σπιτιού με την Wayfair το 2020. «Κάθε item στην συλλογή μου διαθέτει οικογενειακά κειμήλια, vintage έμπνευση και το καλύτερο από όλα – εξαιρετικές τιμές» όπως δήλωσε η ίδια.


https://www.instagram.com/p/CYr5ur2Psmt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mirandakerr_and_angels

Διάβασε επίσης: