Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου που αλλάζει την αισθητική κάθε χώρου

Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου που αλλάζει την αισθητική κάθε χώρου

Η παρουσιάστρια μετακόμισε σε νέο σπίτι και όλοι παρατηρούν τις λεπτομέρειες στη διακόσμησή του.

Στο νέο της σπίτι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το νέο της ξεκίνημα. Η 37χρονη παρουσιάστρια έχει μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα πιο μεγάλο και φωτεινό σπίτι σε σχέση με το «μικρό και σκοτεινό» διαμέρισμα στο οποίο διέμενε μέχρι πρότινος.

Η Καινούργιου είχε ενημερώσει το κοινό ήδη από την εκπομπή της ότι σκόπευε να μετακομίσει, οπότε οι φανς της περίμεναν να δουν τις φωτογραφίες από το νέο σπίτι.

Κατερίνα Καινούργιου: H πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι και η αποκάλυψη για την ψυχολογία της

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

NEOSPITI_KATKEN.jpg

Το διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση που περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από το νέο της σπίτι. Σε αυτές, θα παρατηρήσεις ένα διακοσμητικό στοιχείο, στο οποίο η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει αδυναμία σε κάτι και να συνεχίζει την τάση που πολλοί αγαπούν.

https://www.instagram.com/p/CdiRnR7o4M6

Ο λόγος για τα pampas (σ.σ. από τη λέξη των γλωσσών Κέτσουα που σημαίνει «πεδιάδα»), τα οποία οπτικά μοιάζουν με ξηρές βέργες με φουντωτές άκρες. Πολλά ζευγάρια τα χρησιμοποιούν για τον γάμο τους, καθώς αποτελούν μία εντυπωσιακή αλλά οικονομική επιλογή και πλέον έχουν βρει τον δρόμο τους και στο σπίτι ως απλή διακόσμηση.

Γενικά, πάντως, το σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου δείχνει να έχει μία πιο εξωτική, νησιώτικη αισθητική και χαρακτηρίζεται από μινιμαλισμό.