Bάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ένα ονειρικό σαλέ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Bάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ένα ονειρικό σαλέ

H ηθοποιός και ο σεφ στεγάζουν τον έρωτά τους σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια Προάστια.

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και από τότε ζουν στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους στην Κηφισιά. Η ηθοποιός και ο σεφ κατοικούν τα τελευταία χρόνια σε μια πολυτελή μονοκατοικία μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα Τσιμιτσέλη.

Το εντυπωσιακό σπίτι Λασκαράκη- Σουλτάτου

Το καταφύγιό τους διαθέτει άνετους χώρους, τεράστιο κήπο και μια τεράστια κουζίνα που αποτελεί το αγαπημένο δωμάτιο του σεφ. Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μοιραστεί στα social media αρκετά στιγμιότυπα από τις μαγειρικές του δοκιμές, μέσα από την κουζίνα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CKB3qKIhQWc

Το ξύλο φαίνεται πως είναι ένα αγαπημένο υλικό του ζευγαριού το οποίο αντικρίζουμε τόσο στο πάτωμα αλλά και στο τραπέζι. Το γκρι χρώμα πρωταγωνιστεί στον χώρο με το τζάκι και τους καναπέδες να έχουν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/Ce4HlBzrcmK

Πώς θα κάνεις τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος ακόμη κι αν μένεις σε 35 τετραγωνικά

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κάνει το σπίτι του το πιο cozy, ζεστό μέρος ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

https://www.instagram.com/p/B5z1dFQFVqw

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βάσω Λασκαράκη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και videos από το σπίτι της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας τα αγαπημένα της spots. Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι κι αυτή διακοσμημένη σε γκρι τόνους με τους minimal πίνακες να ολοκληρώνουν το deco με τον ωραιότερο τρόπο.

Ο καταπράσινος κήπος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα spots τόσο του ζευγαριού αλλά και των κατοικιδίων τους, τα οποία παίζουν στο πυκνό γκαζόν. Τα Σαββατοκύριακα η αυλή ενδείκνυται για barbeque με αγαπημένα πρόσωπα ή απλά για χαλάρωση.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού.