Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή είναι το ιδανικό για happy days

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή είναι το ιδανικό για happy days

H παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι κάτοικοι Βορείων Προαστίων και διατηρούν μια υπέροχη κατοικία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο έγκριτος ποινικολόγος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα ιδιαίτερο διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια μένουν εκεί μαζί με τα 3 τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη) τα οποία λατρεύουν.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Βόρεια Προάστια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει υλικό στα social media, μέσα από το σπίτι της, στο οποίο περνά και αρκετές ώρες, μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

Το σπίτι με την υπέροχη θέα της κουζίνας

H παρουσιάστρια έχει επιμεληθεί λεπτομερώς την υπέροχη οικία η οποία έχει εμφανώς minimal αισθητική. Το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επιφάνειες σε ανοιχτή καφέ απόχρωση κυριαρχούν στον χώρο, ειδικά στο πάτωμα και την κουζίνα. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η Σταματίνα μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram από τις μαγειρικές της περιπέτειες, στην κουζίνα του σπιτιού, το οποίο έχει αυτό το απίθανο γωνιακό παράθυρο με θέα τον κήπο, για να έχει πάντα άπλετο φως.

stamatina2.jpg

Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια, έχουν κλασσικό χαρακτήρα με μοντέρνες πινελιές, ενώ ο χώρος του playroom στον κάτω όροφο είναι γεμάτο με παιχνίδια για να παίζουν άνετα τα παιδιά της.

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Θέλοντας να κρατήσει την ισορροπία στον χώρο η παρουσιάστρια έχει επενδύσει πολύ σε ιδιαίτερα ξύλινα έπιπλα. Το deco ολοκληρώνουν επιτυχώς διάφορα διακοσμητικά, όμορφα λουλούδια και φυτά. Ο καταπράσινος κήπος του σπιτιού αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και παιχνίδι ενώ διαθέτει ειδική ψησταριά την οποία χρησιμοποιούν για να ψήνουν λιχουδιές παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CTnFPB_jPMp

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της παρουσιάστριας.