Θανάσης Ευθυμιάδης-Άννα Δημητρίεβιτς: Tο σπίτι τους είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Θανάσης Ευθυμιάδης-Άννα Δημητρίεβιτς: Tο σπίτι τους είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα

Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί ένα άκρως παραδοσιακό σπίτι στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Σε μυστική τοποθεσία, 30 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο. Το διάσημο ζευγάρι ζει μαζί με τις δύο κόρες του (Ζωή και Σοφία), μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. Προτεραιότητά τους είναι να ζουν με ζεν διάθεση, χωρίς πολλά υλικά αγαθά αλλά με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό προς την φύση.

Κατά την διάρκεια της καραντίνας ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram όπου μας έδειξε πώς περνά την καθημερινότητα με την σύζυγο του στο σπίτι. Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Περπάτα σε ομορφιά… Δημιούργησε το δικό σου σύμπαν. Νιώσε το. Άκουσέ το. Ζήσε το και άστο να δονείται προς τα έξω. Σε όλες τις ανοιχτές καρδιές-κεραίες.. Η ανοιχτή καρδιά είναι η πιο δυνατή κεραία που υπάρχει και όλες μαζί ενωμένες δημιουργούνε έναν κόσμο καινούργιο! Καλή μας αντάμωση».

https://www.instagram.com/p/CJLvrVEjnWN

Το παραδοσιακό σπίτι του Θανάση Ευθυμιάδη και της Άννας Δημητρίεβιτς

Το σπίτι του ζευγαριού είναι χτισμένο με πέτρα και το ξύλινο στοιχείο επικρατεί στον χώρο. Η διακόσμηση είναι απλή, με παραδοσιακές αναφορές και αρκετά λουλούδια τα οποία το ζευγάρι έχει σε αφθονία στον κήπο του.

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η κουζίνα έχει τόνους του καφέ-λαδί και δεν είναι λίγες οι φορές που ο διάσημος ηθοποιός έχει δημοσιεύσει videos όπου μας δείχνει τις μαγειρικές του ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/CInkCupjyhF

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Ντιμιτρίεβιτς έχουν δημιουργήσει ένα άκρως παραδοσιακό σπίτι, ενώ περνούν τις κρύες μέρες του χειμώνα μπροστά από το τζάκι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του σαλονιού. Ο καταπράσινος κήπος αποτελεί πόλο έλξης τόσο για εκείνους αλλά και για όσους επισκεφθούν την πανέμορφη κατοικία τους.

https://www.instagram.com/p/CLZxldvji-L

Πηγή κεντρικής: thanasis_efthymiadis

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το όμορφο σπίτι του ζευγαριού.