Το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου στο Πανόραμα Βούλας είναι ανεπανάληπτο όπως ο έρωτάς της με τον Τόλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου στο Πανόραμα Βούλας είναι ανεπανάληπτο όπως ο έρωτάς της με τον Τόλη

Στα Νότια προάστια στέγαζαν την οικογένειά τους η ηθοποιός με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε δυναμικό comeback στην μικρή οθόνη, με την συμμετοχή της στην σειρά «Η Γη της Ελιάς». Η Πρόεδρος του ΕΟΤ και τέως βουλευτής είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε την υπέροχη κατοικία που διατηρεί στα Νότια προάστια, την οποία είχε αποκτήσει μαζί με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου εκπέμπει στυλ και φως

Η ηθοποιός κατοικεί σήμερα στο Πανόραμα Βούλας μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Μητέρα και κόρη περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους στην υπέροχη οικεία στην οποία και δέχονται αρκετές φορές αγαπημένους τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CcL3q3yLklY

Η διάσημη ηθοποιός έχει δημιουργήσει ένα κλασικό σπίτι στο οποίο επικρατεί το ξύλο. Μinimal ξύλινα τραπέζια, λευκά σκρίνια, βάζα με λουλούδια και ιδιαίτερα κάδρα αποτελούν αγαπημένα στοιχεία που ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του χώρου. Το ιδιαίτερο στυλ και το εκλεπτυσμένο της γούστο αντικατοπτρίζονται πλήρως στην διακόσμηση του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/B-NMYxhpCA3

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η Άντζελα Γκερέκου, τρέφει μεγάλη αγάπη προς τα γήινα χρώματα και τα βάζα με λουλούδια. Το καθιστικό διαθέτει έναν λευκό, άνετο καναπέ, ασορτί χαλί και σύνθετο στο οποίο η ηθοποιός έχει τοποθετήσει αναμνηστικές φωτογραφίες.

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

https://www.instagram.com/p/CajxnCGryr3

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της αγαπημένης ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: angela_gerekou