Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Το σπίτι τους στο Παγκράτι είναι ένας urban παράδεισος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Το σπίτι τους στο Παγκράτι είναι ένας urban παράδεισος

Το διάσημο ζευγάρι έχει ένα πολύ ιδιαίτερο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο της υποκριτικής. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2021, στην γενέτειρα της ηθοποιού, την πανέμορφη Σύρο. Μετά τον γάμο τους, απολαμβάνουν στο έπακρο την νέα τους ζωή και δείχνουν ολοένα και πιο δεμένοι.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ο ταλαντούχος ηθοποιός-σκηνοθέτης ζουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όπου διατηρούν ένα υπέροχο, cozy διαμέρισμα.

«Η Αθήνα δεν είναι ακριβώς πατρίδα αλλά την νοιώθω τόπο μου, δεν είναι οι ρίζες μου αλλά είναι σπίτι μου. Μένω στο Παγκράτι με το οποίο έχω συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν καθώς η γιαγιά μου από την πλευρά του πατέρα μου ήταν από εδώ, στο σπίτι της μένω, οπότε με ηρεμεί», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Το λαμπερό ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι κρύβουν την ευτυχία τους. Οι δύο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα ενεργοί και δημοφιλείς στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν φωτογραφίες από το σπίτι όπου μένουν μαζί με τον σκύλο τους, Rocky.

https://www.instagram.com/p/B-rY7WGlUdk

Το σαλόνι είναι αρκετά φωτεινό και στο κέντρο του βρίσκεται ένας ευρύχωρος γκρι καναπές. Οι πίνακες ζωγραφικής, μια μεγάλη βιβλιοθήκη και οι ρετρό πολυθρόνες συμπληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του σπιτιού, την οποία έχουν επιμεληθεί οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με την αισθητική και το γούστο τους.

Το τζάκι κάνει ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα και αποτελεί πόλο έλξης για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα προφίλ τους οι ηθοποιοί, ο χώρος τους είναι αρκετά μοντέρνος και ιδανικός για χαλάρωση.

mixalaki14.jpg

Τα έντονα χρώματα δίνουν έναν πιο pop χαρακτήρα, με το μπλε, το μπεζ και το κίτρινο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι. Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν απόλυτα με τα υπόλοιπα στοιχεία και μας χαρίζουν έμπνευση σε θέματα deco.

mixalaki12.jpg

Πηγή κεντρικής: danae_michalaki

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού.