Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το cozy διαμέρισμά τους στο Μαρούσι έχει στυλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Γιώργος Καράβας- Ραφαέλα Ψαρρού: Το cozy διαμέρισμά τους στο Μαρούσι έχει στυλ

Το διάσημο ζευγάρι έχει ένα υπέροχο, διαμέρισμα στα Βόρεια Προάστια το οποίο είναι η επιτομή του στυλ και της απλότητας 

O Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρια του εγχώριου star system. O κριτής του GNTM και η σύζυγός του μετρούν 10 χρόνια γάμου και έχουν δημουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια. Τα δύο τους παιδιά (Φίλιππος και Καλλιόπη) ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους και τους έφεραν ακόμη πιο κοντά.

To ερωτευμένο ζευγάρι κατοικεί μόνιμα στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μας έχουν αποκαλύψει διάφορες γωνιές του εντυπωσιακού και μοντέρνου σπιτιού τους.

Το cozy σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στο Μαρούσι

Το διάσημο μοντέλο αλλά και η σύζυγός του έχουν εκλεπτυσμένο γούστο και αυτό αποτυπώνεται στο σπίτι τους. Το σαλόνι είναι στους τόνους του γκρι και έχει επιρροές σκανδιναβικού στυλ. Αν κρίνουμε από τα post του ζευγαριού στα social media, οι σκούρες αποχρώσεις τους αρέσουν ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/B9M81ajAF2M

Η minimal αισθητική του χώρου απαρτίζεται από λιτά κάδρα, ξύλινα έπιπλα, βάζα και φυτά εσωτερικού χώρου. Στο καθιστικό βρίσκεται ο μεγάλος, γκρι καναπές και οι κουρτίνες σε μπορντό-λευκό χρώμα. Μικροί καθρέπτες, κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες και λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco, δίνοντάς μας έμπνευση για το δικό μας σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CNW698kgMxQ

Το επιτραπέζιο γήπεδο ποδοσφαίρου αποτελεί αγαπημένο spot του Γιώργου Καράβα και του γιου του. O κριτής του GNTM έχει δηλώσει on camera την αγάπη του για το ποδόσφαιρο οπότε ένα σχετικό item δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι του. Από την άλλη πλευρά του σαλονιού ξεπροβάλλει ο περιστρεφόμενος vintage φάρος στον οποίο το μοντέλο έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές.

https://www.instagram.com/p/CWGOskGs18A

Bάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ένα ονειρικό σαλέ

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στα Βόρεια προάστια.

Πηγή κεντρικής: yiorgoskaravas_official

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του διάσημου ζευγαριού.