Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι στο Ψυχικό όμως μοιάζει σαν να είναι σε νησί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι στο Ψυχικό όμως μοιάζει σαν να είναι σε νησί

Το ζευγάρι μένει σε μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια προάστια μαζί με τη 13χρονη μονάκριβη κόρη τους, Ισμήνη. 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια στον χώρο του θεάματος. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη, επισφράγισε τον έρωτά τους και τους ένωσε ακόμη περισσότερο.

Οι διάσημοι ηθοποιοί είναι δύο άνθρωποι με έντονη παρουσία στα social media όπου μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή τους. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακά πλάνα από το σπίτι τους στα Βόρεια προάστια.

Το υπέροχο σπίτι της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Η μονοκατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό έχει συναισθηματική αξία αφού χτίστηκε πριν από 70 χρόνια από τον παππού της Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μεγάλωσε εκεί μαζί με τα δύο αδέρφια της και αργότερα στέγασε την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/_6jb98xtyn

Κατερίνα Καινούργιου: Το νέο της σπίτι έχει Pinterest αισθητική και πολύ μεγαλύτερη ντουλάπα

Πριν κατοικηθεί το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως και πλέον στον χώρο κυριαρχεί το λευκό. Η δημοφιλής ηθοποιός τρέφει μεγάλη αγάπη στο συγκεκριμένο χρώμα και έχει εξηγήσει το γιατί: «Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας. Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση. Τοποθέτησα γρανιτοπλακάκι και γκρέμισα κάποιους τοίχους για να μεγαλώσουν οι χώροι», έχει πει η Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/B-b-zxfI7U8

Ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο σαλόνι ενώ το πέτρινο τζάκι βρίσκεται λίγο πιο πέρα. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί αγαπημένο spot της οικογενείας, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα όπου χαλαρώνουν όλοι μαζί δίπλα στην φωτιά. Αν κρίνουμε από τα post των ηθοποιών στο Instagram, το άσπρο χρώμα βρίσκεται κυριολεκτικά παντού, από την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα μέχρι το λευκό μπάνιο.

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι του αγαπημένου ζευγαριού.