Αυτό είναι το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος & είναι υπέροχο. Cheers!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αυτό είναι το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος & είναι υπέροχο. Cheers!

Η 35χρονη και ο 32χρονος συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης τους στα Βόρεια προάστια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της Eλληνικής showbiz. H 35χρονη δημοσιογράφος και ο 32χρονος personal trainer γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

Η αθλητικογράφος-influencer έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι που συγκατοικεί με τον σύντροφο της Κωσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι και τα κατοικίδιά τους μένουν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στυλ.

https://www.instagram.com/p/CKROYUJsDoO

Το σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη στην Πλάκα έχει θέα στην Ακρόπολη και παράλληλα ιταλική αισθητική

Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν ένα από τα πιο cozy σπίτια

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις αναρτήσεις του ζευγαριού οι nude και κυρίως μπεζ αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι τους. H ανακαίνιση που έκαναν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το σπίτι τους να είναι ωραιότερο από ποτέ. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δίνουν αίσθηση ηρεμίας στον χώρο και δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CI6GFMbA74D

Ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελεί το σημείο κατατεθέν του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι τον επιλέγει για να φωτογραφηθεί στον φακό.

Τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, σκρίνιο κ.ά) σε σκούρο καφέ χρώμα δίνουν minimal vibes ενώ οι Βούδες που υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, οι μαύρες γλάστρες και ο καθρέφτης με ξύλινο περίγραμμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του χώρου. Η ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα πλακάκια και ο κρυφός φωτισμός κάνουν τη διαφορά.

Το χρονικό της σχέσης τους

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και από τότε είναι ζευγάρι. Μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοι ωστόσο το τελευταίο διάστημα φούντωναν οι φήμες χωρισμού.

Το 2018 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι όσα ακούγονται κατά καιρούς για εκείνη και τον Κωνσταντίνο είναι σενάρια και τίποτα περισσότερο.

«Όχι προς Θεού, δεν έχουμε τσακωθεί. Δεν έχει υπάρξει ποτέ έντονος καβγάς. Διαφωνία μπορεί να έχουμε, αλλά το συζητάμε με διάλογο. Ο ένας και ο άλλος κάνει υποχωρήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τσακωθεί. Στην αρχή μας ήθελαν ζευγάρι. Τώρα που είμαστε ζευγάρι θέλουν να μας χωρίσουν. Δεν θα τους κάνουμε εμείς τη χάρη όμως. Όλα είναι πολύ καλά. Και ίσως αυτό είναι που μερικούς τους πονάει», είχε δηλώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Αίσθηση κάνει το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν κάνει κάποιο κοινό post, όπως συνήθιζαν ενώ οι διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη πυροδότησαν κι άλλο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χωρισμό.

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγες ημέρες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εκνευρίζοντας την δημοσιογράφο.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελικά το ζευγάρι παραμένει μαζί και απολαμβάνει τις διακοπές του στα μαγευτικά Χανιά, παρέα με καλούς φίλους.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες μέσα από το μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού.