Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν το ιδανικό εξοχικό στην Τήνο για αξέχαστες διακοπές

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας έχουν το ιδανικό εξοχικό στην Τήνο για αξέχαστες διακοπές

Ένα μικρό καλόγουστο κυκλαδίτικο σπίτι, έχει γίνει το κέντρο του κόσμου τους και είναι γεμάτο από την αγάπη τους. 

Το λιτό σπίτι στην Τήνο του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη, είναι το οικογενειακό τους ησυχαστήριο, το μέρος που αγαπούν και στο οποίο για περισσότερα από δέκα χρόνια περνούν τις διακοπές τους. Τίποτε δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από αυτό το άσπρο σπίτι των 60 τ.μ με τον πέτρινο τοίχο και το κρυφό μονοπάτι, όπως το αποκαλεί η φωτογράφος, το οποίο οδηγεί σε μία παραλία, που έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CSXOhCDIrfO

Χωρίς να το επιδιώξει η γνωστή φωτογράφος έχει στήσει το ωραιότερο location για φωτογράφηση με αυτό το σπίτι, μέσα σε ένα κτήμα με ελιές, που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Είναι το σπίτι που αγοράσε πριν από 12 χρόνια ο Αποστόλης για να γίνει το καταφύγιό τους. Στην συνέχεια έγινε και το αγαπημένο μέρος των αναμνήσεων των των 7χρονων δίδυμων παιδιών τους, της Ειρήνης και του Άγγελου. Άσπρο όπως όλα τα κυκλαδίτικα σπίτια, μέσα σε ένα κτήμα γεμάτο ελιές και με δύο πέτρινους τοίχους να δημιουργούν δύο επίπεδα, ως ξεχωριστές βεράντες μέσα στην φύση. Το σπίτι μοιάζει εναρμονισμένο με το άγονο τοπίο και αυτή είναι η ομορφιά του.

revi.jpg

Οι ευρύχωρες βεράντες με τα ξεχωριστά έπιπλα κήπου, είναι το μεγάλο ατού του σπιτιού για όμορφα καλοκαιρινά βράδια της οικογένειας, μαζί με τους φίλους τους.

revi4.jpg

«Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη» όπως λέει η φωτογράφος. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή του, ο Αποστόλης Τότσικας μας αποκάλυψε την μικρή κουζίνα του σπιτιού που ενώνεται με το σαλόνι και στο οποίο περνά αρκετές ώρες με την μικρή του κόρη, μαγειρεύοντας. Σε όλο το σπίτι κυριαρχεί το λευκό ξύλο, ενώ τα περισσότερα ράφια στο σαλόνι είναι σκαλισμένα μέσα στον τοίχο, όπως αρχιτεκτονικά υπάρχουν στα παλαιά κυκλαδίτικα σπίτια, για εξοικονόμηση χώρου.

https://www.instagram.com/p/ChCHRXGsmYr

To σπίτι αυτό δεν αποτελεί μόνο έναν καλοκαιρινό προορισμό. Είναι το σημείο αναφοράς τους κάθε Πάσχα και όποια εποχή του χρόνου ο καιρός επιτρέπει το ταξίδι στο νησί τα Σαββατοκύριακα.

https://www.instagram.com/p/Ccv1n4ZIDi0

Το μαγικό μονοπάτι που οδηγεί στην θάλασσα μπροστά στο σπίτι, δημιουργεί ένα γλυκό μυστήριο. Και όπως έχει γράψει η Ρούλα Ρέβη για το σπίτι τους και την μικρή διέξοδο στην θάλασσα: «Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια. Αυτό το μικρό σπίτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα , το απόκτησε ο Αποστόλης με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας! Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα , αυτοί είμαστε και εμείς ! Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα ,με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα. Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή. Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη. Να κρατάτε τις αναμνήσεις όχι τα δωμάτια».

https://www.instagram.com/p/CS9BTBJolGi

Πάντως από το χαμόγελο του Αποστόλη, καταλαβαίνουμε ότι εδώ όλη η οικογένεια περνά τις ωραιότερες στιγμές της.

totsikas.jpg

Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί γωνιές εξωτερικά και εσωτερικά του σπιτιού.