Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα και τη μοναδική αισθητική

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα και τη μοναδική αισθητική

Ένας ιδανικός συνδυασμός χρωμάτων και διακόσμησης στο σπίτι της Τζένης και του Δήμου. 

Μία μονοκατοικία στου Παπάγου, ακριβώς κάτω από τους πρόποδες του Υμηττού έχει γίνει το κέντρο της οικογενειακής τους ευτυχίας. Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο που μένουν άνετο, λειτουργικό και συνάμα elegant.

https://www.instagram.com/p/B1n2pp8oFER

Δίπλα στην φύση

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η ταράτσα για τον μικρό Αρίωνα είναι ένας τέλειος παιδότοπος, τώρα που έχει μεγαλώσει και το hot spot του σπιτιού τα θερμά βράδια του καλοκαιριού, καθώς απολαμβάνουν τη δροσιά του βουνού.

https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY

Το λευκό μάρμαρο κυριαρχεί παντού στο σπίτι και για αυτό το λόγο η Τζένη έχει φροντίσει να σπάει την χρωματική μονοτονία με τον καφέ και τον μπλέ καναπέ στο άνετο σαλόνι, διακοσμημένο με μεγάλους καθρέπτες και μία βιβλιοθήκη στο χρώμα του ανοιχτού ξύλου.

theonaspiti3.jpg

Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Είναι και το σημείο που η ηθοποιός προτιμά πάντα για μία selfie. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του '70.

https://www.instagram.com/p/CdnebIRsQq3

Η Τζένη σε αρκετά σημεία του σαλονιού έχει προσθέσει ρετρό στοιχεία, όπως μία παλιά ραπτομηχανή που έχει μετατραπεί σε μία καλαίσθητη κονσόλα και έχει επενδύσει τους τοίχους με κορνίζες σε χρυσό μοτίβο.

https://www.instagram.com/p/CUpGQITMFmH

Η κουζίνα είναι απλή με ανοιχτόρωμα κλασσικά ντουλάπια και άσπρα πλακάκι. Ήταν και αγαπημένο σημείο για τον Αρίωνα όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία για να είναι κοντά στην μαμά του.

https://www.instagram.com/p/CCfsBbfsuJH

Το παιδικό δωμάτιο του μικρού έχει γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/B7Tl0PchdmU

Από τα σημεία που μας έκαναν εντύπωση είναι και ένα άλλο σημείο του ευρύχωρου σαλονιού με τον καφέ καναπέ και στον τοίχο φωτογραφίες του ζευγαριού, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους, χαρίζοντας μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

theonaspiti1.JPG

Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί το ιδιαίτερης διακόσμησης σπίτι της οικογένειας Αναστασιάδη - Θεωνά.