Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης ζουν σε ένα σπίτι με αρμονία και στυλ

Κατερίνα Γερονικολού και  Γιάννης Τσιμιτσέλης ζουν σε ένα σπίτι με αρμονία και στυλ

Το προσωπικό γούστο της Κατερίνας και του Γιάννη θα το ζήλευε και ένας επαγγελματίας interior designer. 

Tόσο η Κατερίνα Γερονικολού, όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήθελαν να δώσουν ένα προσωπικό χαρακτήρα στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει αφεθεί τίποτε στην τύχη του και η αρμονία είναι η λέξη κλειδί για να περιγράψει τον προσωπικό τους χώρο.

Με το προσωπικό τους γούστο

Ο χώρος στον οποίο βιώνουμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες μας, περιέχει στοιχεία της προσωπικότητάς μας και της αισθητικής μας. Η Κατερίνα με τον Γιάννη δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση. Το καλόγουστο σπίτι τους παντρεύει την κομψότητα με την απλότητα.

https://www.instagram.com/p/CR3nCbtHWwx

Είναι ένα διαμέρισμα φωτεινό και κανένα στοιχείο του δε φαντάζει περιττό. Από όσες φωτογραφίες έχουν δημοσιεύσει στα social media, είναι εμφανές ότι κάθε τι στο χώρο τους έχει έναν χρηστικό χαρακτήρα. Το λευκό μαζί με το σκούρο ξύλο συνδυάζονται μοναδικά, μαζί με πολύ ιδιαίτερα επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά. Τα λουλούδια είναι ένα στοιχείο που υπάρχει εντός και εκτός σπιτιού, στην βεράντα.

https://www.instagram.com/p/CLj1SUzHxjZ

Η Κατερίνα μας έχει δείξει και ένα μέρος της κρεβατοκάμαράς της, η οποία διατηρεί τον διακοσμητικό χαρακτήρα και του υπόλοιπου σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CNHlTzEHdW_

Μπορεί να μην μας το έχει διευκρινίσει αλλά από το background καταλαβαίνουμε πως το μπιλιάρδο βρίσκεται στο σαλόνι τους. Για να παίζει ο Γιάννης με τους φίλους του, αλλά και η Κατερίνα όπως παρατηρούμε.

https://www.instagram.com/p/B1_xNK0IW7b

Ο Γιάννης είναι άριστος κηπουρός του μικρού κήπου που έχουν στο μπαλκόνι τους, το οποίο από ότι βλέπουμε έχει θέα προς τον Υμηττό.

https://www.instagram.com/p/CZEq7noBsg8

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν ένα διαφορετικό και πολύ έντονο χρωματικό χαρακτήρα στον χώρο τους.

https://www.instagram.com/p/CHnWuZ0n3EN

Η Κατερίνα πρόσφατα μας ξενάγησε και στο σαλόνι της, καθώς έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση, όταν νόσησε από κορωνοιό και οι ώρες στο σπίτι της φαίνοντας ατελείωτες.

https://www.instagram.com/p/CfwTNaKFb2D

Ξεχωριστός χώρος και η κουζίνα με τα σκουρόχρωμα ντουλάπια, όπου αρκετές φορές ο Γιάννης πειραματίζεται στην μαγειρική. Με ή χωρίς τις συμβουλές του φίλου του και νικητή του MasterChef Λάμπρου Βακιάρου.

https://www.instagram.com/p/Bz-5coLI40B

Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες γωνιές του σπιτιού της Κατερίνας και του Γιάννη.