Μπορεί το Love it να σταμάτησε αλλά συνεχίζει να υπάρχει στο σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στα Μελίσσια

Μπορεί το Love it να σταμάτησε αλλά συνεχίζει να υπάρχει στο σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στα Μελίσσια
Instagram

«Να παρατηρείς σιωπηλά και να περιμένεις τη σωστή στιγμή. Όλα έρχονται στην ώρα τους», λέει η 33χρονη η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να απέχει φέτος από τους δέκτες μας ωστόσο παραμένει ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια που έφυγε από την Κρήτη και το Κρήτη TV για να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα, μένει εδώ και 2 περίπου χρόνια στη νέα της κατοικία στην πρωτεύουσα.

«Να παρατηρείς σιωπηλά και να περιμένεις τη σωστή στιγμή. Όλα έρχονται στην ώρα τους», μάς λέει η παρουσιάστρια με καταγωγή από την Πρέβεζα σε μία από τις φωτογραφίες της στην οποία και ποζάρει με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

https://www.instagram.com/p/Cj0CqYyozsj

Αυτό το διάστημα, η 33χρονη κάνει τα επόμενα σχέδια της στο «καταφύγιό της» στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στα Μελίσσια όπου και μένει από τότε που ήρθε στην Αθήνα. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχει δημιουργήσει μία όμορφη επικοινωνία με τους followers της στο Instagram. Καθημερινά, δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της off camera και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας τις ωραιότερες γωνιές του χώρου της.

Το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου είναι stylish όπως εκείνη

H πρώην οικοδέσποινα του «Love It» μένει σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο έχει διακοσμήσει με πολύ προσοχή και φροντίδα. Το σαλόνι της είναι αρκετά minimal με τον γκρι καναπέ και τα μαξιλάρια να δεσπόζουν ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το τζάκι και μερικά αποθηκευτικά έπιπλα.

https://www.instagram.com/p/CMfk-_qpqAM

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους

Το μπαλκόνι με την εντυπωσιακή θέα είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο η παρουσιάστρια δεν θα άφηνε εύκολα το συγκεκριμένο σπίτι. Το σκούρο καφέ και οι μπεζ αποχρώσεις κυριαρχούν σε όλα τα δωμάτια ενώ μερικοί πολύχρωμοι πίνακες δίνουν χρώμα και στυλ στον χώρο.

Στην κουζίνα του σπιτιού η Ιωάννα Mαλέσκου περνά πολλές ώρες δημιουργώντας υγιεινά πιάτα, τα οποία τη βοηθούν να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η 33χρονη έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετά από τα αγαπημένα της γεύματα όπως σαλάτα με κοτόπουλο, ομελέτα και banan bread.

https://www.instagram.com/p/CNFemntJqnn

Πηγή κεντρικής: imaleskou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.