Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους
Instagram

Ο υπέροχος στολισμός στο σπίτι στην Κηφισιά, το γραφείο στο Κολωνάκι και οι ιδέες για διακόσμηση από τη νούμερο 1 influencer, ηθοποιό και επιχειρηματία. 

Ηθοποιός, influencer, επιχειρηματίας, μαμά, σύζυγος, καλή φίλη, δυναμική γυναίκα που ισορροπεί σε κάθε ρόλο. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια ευλογημένη κοπέλα που έχει παλέψει στη ζωή της και τα έχει καταφέρει περίφημα. Σε κάθε της ανάρτηση, το χαμόγελό της μαρτυρά την ευτυχία την οποία διεκδίκησε και συνεχίζει να διεκδικεί.

Με ένα Instagram που μετρά παραπάνω από 1 εκατομμύριο followers, η Αθηνά χρησιμοποιεί την πλατφόρμα χωρίς σπατάλες, αλλά με ωραίο περιεχόμενο με το οποίο μάς βάζει διακριτικά στη ζωή της. Οι αναρτήσεις της αφορούν στη δουλειά της αλλά και στην καθημερινότητά της με τους δικούς της ανθρώπους- οι οποίοι και αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ο Μάξιμος, η Σιέννα, ο Φίλιππος, είναι η σταθερά στη ζωή της, και τα άτομα που αποτελούν τη νούμερα ένα προτεραιότητα του κοριτσιού που γεννήθηκε στο Γύθειο και πέτυχε όλα τα όνειρά της στην Αθηνά. Με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, δεν παντρεύτηκε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές. Στην αρχή ένωσαν τις ζωές τους με σύμφωνο συμβίωσης, ύστερα ήρθε ο πολιτικός γάμος και ακολούθησε ο θρησκευτικός στη Μύκονο όπου και αποτελεί κομβικό προορισμό για εκείνους καθώς εκεί ερωτεύτηκαν. Χωρίς πολλά πολλά και πολλή πληροφορία, οι δυο τους ποζάρουν κατά καιρούς και στα social media και από τα πλάνα είναι πάντα ξεκάθαρο πως οι δυο τους αποτελούν ένα από τα (πραγματικά) ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz.

Ας αφήσουμε όμως τα πλάνα να «μιλήσουν» από μόνα τους

https://www.instagram.com/p/CdgoHSMtLUh

Στο γραφείο της Αθηνάς

Η 36χρονη κοπέλα, εκτός από ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί και τη δική εταιρία με κοσμήματα αλλά και ρούχα. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, στο κομμάτι με τα ρούχα συνεργάζεται με την πολύ καλή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη. Η εντυπωσιακή Αθηνά, έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος του Instagram της, ώστε να επικοινωνεί και αυτή την επαγγελματική πλευρά του εαυτού της.

«Παρασκευή στο γραφείο ✌🏼, υποθέτω "κοιτάω" το σκ που έρχεται», ήταν μία από τις λεζάντες της Αθηνάς σε πλάνο που μας έδειξε το υπέροχο γραφείο της που βρίσκεται στο Κολωνάκι.

Το σπίτι του ζευγαριού

Όταν δεν εργάζεται, η Αθηνά Οικονομάκου ζει το όνειρό της στο σπίτι που στεγάζεται η ευτυχία της. Η κατοικία της οικογένειας βρίσκεται στην Κηφισιά και η ίδια μάς έχει δείξει πολλές φορές πλάνα από τον μίνιμαλ σε διακόσμηση χώρο. Οι γήινες αποχρώσεις, οι καθρέφτες, τα μοντέρνα έπιπλα, το δωμάτιο- ντουλάπα, είναι μόνο κάποιες από τις λεπτομέρειες που εύκολα διακρίνονται από τα πλάνα που έχει μοιραστεί.

Η Αθηνά πριν από λίγες ώρες δεν θα μπορούσε να μη μας δείξει και τον φετινό στολισμό του σπιτιού της μέσα από σχετικά stories στο Instagram.

Ακολουθούν περισσότερα πλάνα για deco inspo

https://www.instagram.com/p/CbUr21DA9sq

Οι ρόλοι της Αθηνάς Οικονομάκου

Πριν από λίγους μήνες, η Αθηνά είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό όπου μίλησε για την ενασχόληση της με τις επιχειρήσεις και πώς καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα. Χαρακτηριστικά, για τη συνεργασία της με Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία και σχεδιάζουν μαζί τα ρούχα, είχε πει: «Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις.

Δεν μπορώ να υπολογίσω αν μου αποφέρει περισσότερα χρήματα η υποκριτική ή οι επιχειρήσεις. Πάντως το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων. Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με τη Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν τα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers. Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Για την οικογένειά της και τα δύο αγγελούδια της, είχε πει: «Ασχολούμαι πολύ με τα παιδιά, γι’ αυτό έγινα μαμά. Έλεγα πως όταν κάνω παιδιά θα απέχω από τη δουλειά για τρία- τέσσερα χρόνια αλλά όταν απέκτησα το Μάξιμο, είδα ότι δεν γίνεται και επέστρεψα στη δουλειά στους εννιά μήνες και το ήθελα πολύ και το είχα ανάγκη. Ασχολούμαι γιατί το θέλω, θα αισθανόμουν άσχημα να λείπω πολύ, το πρόγραμμά μου είναι πως λείπω δύο άντε τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω μια γυναίκα που με βοηθάει, η πεθερά μου δουλεύει και ο μαμά μου είναι στην Πελοπόννησο».

«Με τον σύζυγό μου είμαστε αποφασισμένοι πως θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε την οικογένεια ενωμένη. Με το δεύτερο παιδί βρήκαμε τις ισορροπίες πιο γρήγορα από τότε που αποκτήσαμε τον Μάξιμο, τα πιο δύσκολα τα έχουμε περάσει, γνωριζόμαστε παραπάνω. Ο Φίλιππος είναι πιο χαλαρός στο πρόγραμμα, εγώ είμαι των ορίων και του προγράμματος. Και με τον γάμο αλλάζει η ισορροπία και με τη συγκατοίκηση, όλα τα μεταβατικά στάδια, δημιουργούν αλλαγές».