Το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά είναι ένας «Όμορφος Κόσμος» σε γκρι και λευκό

Το σπίτι της Ράνιας Θρασκιά είναι ένας «Όμορφος Κόσμος» σε γκρι και λευκό

Η παρουσιάστρια-ψυχολόγος έχει ένα από τα πιο ζεστά σπίτια στα Βόρεια προάστια.

Η Ράνια Θρασκιά μας έχει κρατήσει αμέτρητες ώρες συντροφιάς στο παρελθόν μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε στην Ελληνική τηλεόραση. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ενεργά ως ψυχολόγος. Το 2018 ίδρυσε το Κέντρο Προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης «Ράνια Θρασκιά» στο Νέο Ψυχικό ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την εκπομπή Dot όπου μας μιλά για πολλά ενδιαφέροντα θέματα ψυχικής υγείας.

Το ζεστό σπίτι της Ράνιας Θρασκιά

Μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, η παρουσιάστρια και τα παιδιά της εξακολουθούν να μένει στο σπίτι τους στα Βόρεια προάστια. Η Ράνια Θρασκιά έχει καθημερινή παρουσία στα social media και το Instagram και μέσα από τον λογαριασμό της έχουμε δει αρκετά spots από το μοντέρνο και ζεστό σπίτι της. Η ίδια έχει επιμεληθεί την διακόσμησή του με στόχο να είναι όσο πιο cozy και φιλόξενο για εκείνη, τα παιδιά και τους καλεσμένους της.

https://www.instagram.com/p/B_pevUUDBfv

Tο «απλό» σπίτι της Selena Gomez στο Los Angeles έχει 10 μπάνια και το ωραιότερο πιάνο

Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο με τον καναπέ και τα έπιπλα να είναι κυρίως σε μπεζ-γκρι χρώμα. Μια μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη φιλοξενεί τα αμέτρητα βιβλία της παρουσιάστριας ενώ η λευκή μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο.

https://www.instagram.com/p/BNe4k-7hhZx

Η κρεβατοκάμαρα της παρουσιάστριας διαθέτει πολλά γκρι items και αποτελεί το αγαπημένο δωμάτιο της γάτας της η οποία ξαπλώνει συχνά στο κρεβάτι της Ράνιας Θρασκιά. Οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει παντού με αποτέλεσμα το διώροφο σπίτι να είναι ιδιαίτερα φωτεινό.

Tο μόνο σίγουρο είναι πως η no1 προτεραιότητα της ψυχολόγου είναι να περνάει όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι της και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό της. Ο καταπράσινος κήπος με τα ροζ λουλούδια είναι από τα πρώτα πράγματα που αντικρίζουν οι επισκέπτες και ιδανικό μέρος για παιχνίδι με τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/B50jdHig7C0

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: raniathraskia