Ευτύχης Μπλέτσας- Ηλέκτρα Αστέρη: Το σπίτι τους είναι ο ορισμός του «Happy Τraveller»

Ευτύχης Μπλέτσας- Ηλέκτρα Αστέρη: Το σπίτι τους είναι ο ορισμός του «Happy Τraveller»

Το δημοφιλές ζευγάρι έχει ένα από τα πιο ζεστά σπίτια στην συμπρωτεύουσα και ο χώρος τους θα σε εμπνεύσει.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί στη δουλειά αλλά και στη ζωή, οι δυο τους αποτελούν #couplegoals και πηγή έμπνευσης σε θέματα ταξιδιών....και όχι μόνο.

Το δημοφιλές ζευγάρι που το παρακολουθούμε μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή «Happy Traveller», όταν δεν βρίσκεται εκτός Ελλάδας θέλει να περνά χρόνο στο ζεστό και άνετο σπίτι του, στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2019.

«Από αυτό το σπίτι θα φύγουμε δύο. Όμως, θα γυρίσουμε τρεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής σε ένα από τα video του.

https://www.instagram.com/p/CRvtn-RLRVU

Tο «απλό» σπίτι της Selena Gomez στο Los Angeles έχει 10 μπάνια και το ωραιότερο πιάνο

Το σπίτι του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη θα σε εμπνεύσει

Η αγαπημένη οικογένεια μένει σε έναν πολύ ζεστό χώρο γεμάτο παιδικά παιχνίδια και αμέτρητα αναμνηστικά items από τα ταξίδια τους. Tο γκρι και το λευκό κυριαρχούν στον χώρο ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι το άνετο καθιστικό με τον cozy καναπέ, το τζάκι και το πιάνο.

https://www.instagram.com/p/BywqMdQoR5l

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του έχουν επιλέξει μια minimal φιλοσοφία με αποτέλεσμα ο χώρος να μην διαθέτει άσκοπα διακοσμητικά παρά μόνο παιχνίδια των παιδιών τους.

https://www.instagram.com/p/B_PKUH7FwNE

Οι χάρτες αποτελούν αγαπημένο item του ζευγαριού και κοσμούν επιτυχώς διάφορους τοίχους του σπιτιού. Πριν λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και πόζαρε μπροστά σε αυτό, δημοσιεύοντας την τρυφερή λήψη στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B9os8x9JJAn

Πηγή κεντρικής: ftbletsas

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.