Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την πιο «Happy Day» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την πιο «Happy Day» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Η γνωστή παρουσιάστρια στόλισε το σπίτι της στα Βόρεια προάστια και οι φωτογραφίες θα σε εμπνεύσουν.

Λιγότερες από 17 ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και τo feed μας στο Instagram έχει γεμίσει με δέντρα, λαμπάκια και αξιοζήλευτους στολισμούς. Πριν λίγες εβδομάδες η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για να διακοσμήσει το σπίτι. Η δημοφιλής παρουσιάστρια του ALPHA λατρεύει την περίοδο των εορτών και ήταν από τις πρώτες celebrities που δημοσίευσαν αξιοζήλευτες deco εικόνες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στην οποία ποζάρει με χριστουγεννιάτικη διάθεση γράφοντας: «Ξεκινάμε». Λίγο αργότερα μας αποκάλυψε το τελικό αποτέλεσμα με το στολισμένο δέντρο να είναι κυριολεκτικά εκθαμβωτικό.

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου που παντρεύτηκε 3 φορές τον Φίλιππο & στεγάζει x3 την ευτυχία τους

Το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στα Βόρεια προάστια

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία τα τελευταία 11 χρόνια με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο έγκριτος ποινικολόγος έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα ιδιαίτερο σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Τα τελευταία χρόνια μένουν εκεί μαζί με τα 3 τους παιδιά (Νάγια, Μαίρη, Γιάννη) τα οποία αποτελούν την no1 αδυναμία και προτεραιότητά τους.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Βόρεια Προάστια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει υλικό στα social media, μέσα από το σπίτι της, στο οποίο περνά και αρκετές ώρες, μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

https://www.instagram.com/p/CHk5aOWFVWP

H παρουσιάστρια έχει επιμεληθεί λεπτομερώς την υπέροχη οικία η οποία έχει εμφανώς minimal αισθητική. Το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επιφάνειες σε ανοιχτή καφέ απόχρωση κυριαρχούν στον χώρο, ειδικά στο πάτωμα και την κουζίνα. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η Σταματίνα μοιράζεται στιγμιότυπα στο Instagram από τις μαγειρικές της περιπέτειες, στην κουζίνα του σπιτιού, το οποίο έχει αυτό το απίθανο γωνιακό παράθυρο με θέα τον κήπο, για να έχει πάντα άπλετο φως.

stamatina2.jpg

Θέλοντας να κρατήσει την ισορροπία στον χώρο η παρουσιάστρια έχει επενδύσει πολύ σε ιδιαίτερα ξύλινα έπιπλα. Την διακόσμηση ολοκληρώνουν επιτυχώς διάφορα πρωτότυπα items, όμορφα λουλούδια και φυτά. Ο καταπράσινος κήπος του σπιτιού αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και παιχνίδι ενώ διαθέτει ειδική ψησταριά την οποία χρησιμοποιούν για να ψήνουν λιχουδιές παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ζεστό σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili