Xmas hygge: Deco προτάσεις και items με έμπνευση από την αυθεντική μαγεία του σκανδιναβικού χειμώνα

Xmas hygge: Deco προτάσεις και items με έμπνευση από την αυθεντική μαγεία του σκανδιναβικού χειμώνα
©Blue Room Production

Αν τις φετινές γιορτές, ψάχνεις για έμπνευση με σκανδιναβική ψυχή, λοιπόν, μην χάνεις άλλο χρόνο, καθώς ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και η συλλογή JYSK  Nordic  Mood.

H αλήθεια είναι πως – όπως κάθε Δεκέμβρη – η μαγεία των Χριστουγέννων «κρύβεται» σε κάθε πτυχή της everyday routine μας. Τι σημαίνει αυτό; Πως ακόμη και ένα φλιτζάνι τσάι μπροστά στο τζάκι, αρκεί… και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη! Για εσένα, ωστόσο, που το Christmas mood, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον πιο γιορτινό στολισμό του σπιτιού σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μεταμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο σε ένα hygge «καταφύγιο» για τις πιο γιορτινές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αναρωτιέσαι, πώς θα υπακούσεις στους «κανόνες» διακόσμησης του hygge celebration, δημιουργώντας το πιο cozy χριστουγεννιάτικο «σκηνικό»; Αρκεί να γνωρίζεις πως το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης θα σου χαρίσει τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα. Άλλωστε, οι Σκανδιναβοί φημίζονται για το απλό αλλά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στυλ τους, καθώς τους αρέσει να δημιουργούν minimal χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις συνδυάζοντας αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο τον χρόνο.

Αν τις φετινές γιορτές, ψάχνεις για έμπνευση με σκανδιναβική ψυχή, λοιπόν, μην χάνεις άλλο χρόνο, καθώς ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και η συλλογή JYSK Nordic Mood, σου δίνει την ευκαιρία, μέσα από τις πιο stylish deco προτάσεις και items με έμπνευση από την αυθεντική μαγεία του σκανδιναβικού χειμώνα, να φέρεις το χριστουγεννιάτικο hygge στο σπίτι σου.

1670588752978-961300630-image003.jpg

Φέρε το πράσινο της φύσης στον προσωπικό σου χώρο

Μπορεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να είναι must προσθήκη στον στολισμό του σπιτιού σου, ωστόσο τι θα έλεγες, αν τα φετινά Χριστούγεννα, πάρεις λίγη ακόμη έμπνευση από τη μαγεία του σκανδιναβικού χειμώνα; Ο «οδηγός» της σκανδιναβικής χειμερινής και χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, λοιπόν, θέλει το πράσινο της φύσης «εντός» σπιτιού. Είτε προτιμάς να μαζέψεις μόνη σου κλαδιά ελάτης κάνοντας μία βόλτα στη φύση, είτε θέλεις να αγοράσεις πραγματικά ή τεχνητά κλαδιά, μπορείς να τα τοποθετήσεις στο βάζο MALIAS, από ορείχαλκο. Μάλιστα, για ένα ολοκληρωμένο σύνολο εορταστικών μεταλλικών αποχρώσεων, σε ζεστούς και εκλεπτυσμένους τόνους, μπορείς να το συνδυάσεις με το αντικέ κηροπήγιο FENJA και το γοητευτικό χριστουγεννιάτικο ξωτικό NABBI.

1670588769161-297333671-image005.jpg

Δημιούργησε μία ζεστή ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά

Τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με μυρωδιές και αρώματα. Ποια από εμάς, άλλωστε, δεν έχει ήδη σκεφτεί να γεμίσει το σπίτι της με κόκκινα και χρυσά σπειροειδή κεριά; Μπορεί, λοιπόν, οι μυρωδιές που θα επιλέξεις να δημιουργούν a priori το απόλυτο x-mas mood στο εσωτερικό του σπιτιού σου, ωστόσο τα κηροπήγια της σειράς ELDARIT που θα επιλέξεις από τη JYSK και είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και μαύρο χρώμα, σε στρογγυλό και οβάλ σχήμα, αποτελούν το τέλειο παράδειγμα σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο τον χρόνο.

image007.jpg

Πες «ναι» στη minimal αισθητική

Ο μινιμαλισμός είναι η τάση! Ίσως επειδή η minimal αισθητική αναζητά αξεσουάρ που δεν έχουν εποχικότητα και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου. Τι θα έλεγες να προσθέσεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου, το βάζο MALIAS, που δημιουργεί ένα εξαιρετικά σοφιστικέ σύνολο, με χρώματα που παραπέμπουν σε ένα γιορτινό χειμωνιάτικο look; Εάν η απάντηση είναι θετική, μην χάνεις χρόνο και ετοιμάσου να μεταμορφώσεις το σπίτι σου, κάνοντάς το να μοιάζει με εικόνα βγαλμένη από το Pinterest.

image009.jpg

Πρόσφερε άνεση με το πιο θερμό χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα

Ναι, τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της χαράς και μιας γιορτής που σε προσκαλεί να κάνεις πολλές δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους. Προϋπόθεση, φυσικά, είναι η άνεση και η θαλπωρή που θα αποπνέει το σπίτι σου! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσεις την πιο cozy χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και τι θα μπορούσε να είναι πιο άνετο από έναν καναπέ καλυμμένο με μαλακά μαξιλάρια και μια μαλακή κουβέρτα; Επίλεξε, λοιπόν, τα μαξιλάρια NIDHUG και RIND και την καπιτονέ κουβέρτα TRILOBIT ως το κερασάκι στην τούρτα! Και επειδή, η πρώτη εικόνα σε ένα σπίτι είναι και η πιο σημαντική, μην παραλείψεις να τοποθετήσεις στην είσοδο του σπιτιού, το ξωτικό των Χριστουγέννων HALM, το μικρό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο BERLINGR και το φανάρι RHODOLIT, για ένα θερμό χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα σε φίλους και συγγενείς.

image011.jpg

Αυτά τα Χριστούγεννα, αρκούν μερικά απλά «βήματα» για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου στο απόλυτο, χριστουγεννιάτικο hygge «καταφύγιο». Διότι, χωρίς να παραμορφώσεις εντελώς τη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου, μπορείς να συνδυάσεις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις με αυτές που έχεις ήδη όλο τον χρόνο και έτσι να δώσεις στο σπίτι σου μια φιλόξενη και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Και όλα αυτά χάρη στη νέα συλλογή Nordic Mood της JYSK, που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς εύκολα να απολαύσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.