Το σπίτι του Παναγιώτη Χατζηδάκη είναι Open για ιδέες deco και ο γιος του έχει τη δική του κουζίνα

Το σπίτι του Παναγιώτη Χατζηδάκη είναι Open για ιδέες deco και ο γιος του έχει τη δική του κουζίνα

O γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο ζεστές κατοικίες και ο μικρός Ίωνας είναι MasterChef junior. 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες παρουσιαστές και φέτος τον απολαμβάνουμε στην εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open με οικοδέσποινα την Μπέττυ Μαγγίρα. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τηλεόρασης και έχει δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά projects.

Ο 46χρονος έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την Χαρά Σαράντη και απολαμβάνει τρυφερές στιγμές στο ζεστό σπίτι τους το οποίο διαθέτει δύο κουζίνες. Το ζευγάρι μετρά 10 χρόνια κοινής πορείας και παντρεύτηκε το 2020 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/Ccse7FIIg01

Το λευκό σπίτι του Τριαντάφυλλου στο Πόρτο Ράφτη είναι ιδανικό για Survivor βουτιές και χαλάρωση

Οι ευτυχείς γονείς βάφτισαν τον 2,5 ετών γιο τους το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022. Ο μικρός πήρε το όνομα Ίωνας. Στο πλευρό τους βρέθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού όπως η Ράνια Θρασκιά, ο Μύρωνας Στρατής και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παναγιώτης Χατζηδάκης-Χαρά Σαράντη: Το σπίτι τους θα σε εμπνεύσει

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δημοσιεύει συχνά στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι στο οποίο ζει με τη σύζυγό του, Χαρά Σαράντη και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/Clb5jZJraab

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό που έχει ανεβάσει ο παρουσιαστής το σπίτι τους δεν έχει μία αλλά δύο κουζίνες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία του μικρού Ίωνα να παίζει ατελείωτες ώρες στην mini κουζίνα που του αγόρασαν οι γονείς του για να μυηθεί σιγά-σιγά στον χώρο της μαγειρικής.

https://www.instagram.com/p/CZ7Mj_ILa6x

Η κύρια κουζίνα του σπιτιού τους έχει εμφανείς επιρροές από το παραδοσιακό στυλ με τα καφέ ντουλάπια και τις μοντέρνες ηλεκτρικές συσκευές να κυριαρχούν. Το παρκέ είναι γεμάτο με παιχνίδια του Χατζηδάκη junior ενώ οι τοίχοι έχουν γκρι και γήινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cik30AVPVg1

Το τζάκι αποτελεί αγαπημένο spot του ζευγαριού αλλά και των καλεσμένων αφού δίνει ζεστασιά και cozy vibes στον χώρο. Μερικά βιβλία, αποθηκευτικά έπιπλα και πολύχρωμοι πίνακες συμπληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση στο σπίτι του παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/CNczZe8FObk

Το άνετο μπαλκόνι διαθέτει τέντες και προστατευτικά χώρου ώστε ο μικρός Ίωνας να μπορεί να παίζει για ώρες με απόλυτη ασφάλεια.

https://www.instagram.com/p/CUvCNKnooyv

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού για να αντλήσεις έμπνευση και να αντιγράψεις.

Πηγή κεντρικής: panagiotis_hatzidakis